Ramo 20. bölüm fragmanı çıktı mı? Ramo yeni bölümde neler oldu

Show TV'nin iddialı dizilerinden Ramo 19. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Ramo 20. bölüm fragmanı çıktı mı? İşte detaylar

Ramo 20. bölüm fragmanı çıktı mı? Ramo yeni bölümde neler oldu

Show TV'de her cuma günü ekranlara gelen Ramo 19. bölümüyle izleyicileriyle buluştu. Kısa sürede büyük bir hayran kitlesine ulaşan dizi izleyicilerini ekran başına kilitlemeyi başardı. Ramo 20. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.

RAMO 19. BÖLÜM ÖZETİ

Yavuz’u saklandığı yerden çıkaran Doğu, onu Cihangir’e teslim etse de Cihangir, kimsenin nedenini anlamayacağı bir karar alarak Yavuz’a dokunulmazlık verir. Bu durum karşısında şoke olan Sibel, soluğu Ramo’nun karşısında alır. Bu savaşta geçici de olsa birlikte hareket etmek zorundadırlar artık.
Kaman gizemini çözmeye çalışan Ramo, Yavuz’dan da intikam alma planları yapıyordur. Yavuz’un dokunulmazlık gizemini çözmeye çalışan Ramo, hem Yavuz’u, hem de Cihangir’i kullanarak büyük bir oyun tezgahlar. Eğer planı tutarsa, İstanbul mafyasını çökertmiş olacaktır. Oysa Cihangir, buzdağının sadece görünen kısmıdır.

RAMO 18. BÖLÜM ÖZETİ...

Kaman'ın bir mahalle olduğunu öğrenen Ramo ve ailesi, hemen harekete geçti. Mahalleye giderek araştırmaya koyulan Pompacılar, gördükleri sessiz ve ürkütücü ortam karşısında büyük şaşkınlık yaşadı. Kaman'ı çözerek Cihangir'i bitirmek isteyen Ramo, bir taraftan da Yavuz'un işini bitirmek istiyordu. Nuri'yi ölmüş gibi göstererek oyun oynayan Ramo, Cihangir'in karşısında Yavuz'un ihanetini ortaya çıkardı.

Cihangir bu ihanetin bedelini ödetecek ve Yavuz'un işini bitirecekti! Büyük merak uyandıran Kaman gizemini ve Cihangir'in elinde olan kozları Ramo nihayet öğrendi. Yavuz, Cihangir'in yaptığı katliamı ve Cihangir'in eline düşmesine sebep olan olayı Ramo'ya anlattı.

Cihangir, Yavuz'a karşı büyük bir savaş başlatırken, Cihangir'in hamlesine karşı Yavuz da hazırlıklıydı. Doğu'yu ve elinde olan silahı Ramo'nun yardımıyla ele geçiren Yavuz böylelikle yıllardır Cihangir'in esareti altında kalmasına sebep olan silahı aldı. Ramo ile Sibel'in imzaladığı belgelere karşı takas anlaşması yapan Yavuz, silahı aldıktan sonra bu anlaşmaya uymayınca Ramo, silahı Yavuz'dan aldı. Silahı almak ve Ramo'yu ortadan kaldırmak için gözünü karartan Yavuz ise finalde Ramo'yu vurarak herkesi şoke etti!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler