Payitaht Abdulhamid'e yeni oyuncular kimler? Halid Halid ve Zeynep geliyor...

Payitaht Abdulhamid'in yeni sezon fragmanlarının yayınlanmasının ardın gözler diziye yeni katılacak oyunculara çevrildi

Payitaht Abdulhamid'e yeni oyuncular kimler? Halid Halid ve Zeynep geliyor...

TRT'de yayınlanan Payitaht Abdulhamit dizisinin Eylül'de yayınlanacağının açıklamasının ardından gözler dizide oynayacak oyunculara çevrildi.

Dizinin sosyal medya hesaplarından paylaşılan görselde diziye "Halid Halid" ve "Zeynep" adlı iki karakter dahil oluyor... 

Dizide "Halid Halid" karakterini ünlü oyuncu Gürkan Uygur canlandırırken, Zeynep karakterini ise Sedef Avcı canlandıracak. Bu oyuncuların yanı sıra ekranların sevilen oyuncularından Güven Kıraç, Hakan Yufkacıgil, Başak Daşman, Berke Üzrek ve Suavi Eren gibi deneyimli isimler de dizinin yeni sezonunda rol alacaklar.

Gürkan Uygur Kimdir?

Lise yıllarında tiyatro ile tanışan Uygur, 1990'larda amatör olarak tiyatroya başladı.Dormen Tiyatrosu'nda eğitim alan oyuncu 1996'da ise dizilerde yer almaya başladı. Tatlı Kaçıklar, Böyle Mi Olacaktı?, Yedi Numara, Deli Yürek, Şapkadan Babam Çıktı adlı dizilerde rol alırken oyunculuk üzerine asıl patlamasını Kurtalr Vadisi dizinde "Memati" karakteri ile yaptı. Bu dizide yaklaşık 10 yıl geçiren oyuncu, ardın Muhteşem Yüzyıl ve Kaçak gibi dizilerde de rol aldı.

Sedef Avcı kimdir?

1982 yılında İstanbul'da doğan Avcı, 4 yaşında başladığı baleyi 8 sene boyunca sürdürdü. Kocaeli Ünivesitesi Çalışma Ekonomisi mezunu olan başarılı oyuncu İpek Bilgin'den oyunculuk dersleri aldı.2001 yılında Miss Turkey yarışmasına manken olarak katıldı ve yarışmada 2. oldu. 1997 yılında Böyle Mi Olacaktı dizisiyle başlayan oyunculuk kari Arka Sokaklar, Ezel, Yaprak Dökümü gibi çeşitli dizilerde devam etti.

 

,

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv