Payitaht Abdülhamid 56. Bölüm Fragmanı – 55. Bölümde neler oldu?

Sevilen dizi Payitaht Abdülhamid 55. Bölümü ile ekranlara geldi. Herkesin merakla beklediği Payitaht Abdülhamid 56. Bölüm fragmanı ve daha fazlası bu sayfada olacak.

Payitaht Abdülhamid 56. Bölüm Fragmanı – 55. Bölümde neler oldu?

TRT’nin sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Payitaht Abdülhamid heyecan dolu 55. Bölümü ile ekranlara geldi. Herkes şimdi yeni bölümde neler olacağını merakla bekliyor. Payitaht Abdülhamid 56. Bölüm Fragmanı ve daha fazlası bu sayfada olacak.

56. Bölüm Fragmanı

Her hafta Cuma akşamları ekrana gelen dizide herkesin yeni bölüme dair ipuçlarını merakla beklediği Payitaht Abdülhamid 56. Bölüm Fragmanı yayınlandığında bu sayfada olacak.

Payitaht Abdülhamid 56. Bölüm Fragmanı – 55. Bölümde neler oldu?

Payitaht "Abdülhamid" 55.Bölüm Özet

Sarayda, yaşanan son vahim hadisenin yaraları sarılmaya çalışılmakta, Fehim Paşa’nın ölümünün yası tutulmaktadır. Abdülhamid, Parvus’un İngiltere’de zindana atılmasını sağlamıştır. Şimdi de bu planın ortağı Crowly, Mısır’da saklandığı yerde bulunup cezalandırılacaktır. Abdülhamid, bu amaçla Payitaht’ta adı efsane olmuş, sıra dışı bir hafiyesini görevlendirir: Halil Halid!

Bidar Sultan, başına gelenlerin etkisinden bir türlü sıyrılamaz. Üstelik kaza gününe dair hatırladığı şeylere kimseyi inandıramamaktadır. Seniha Sultan ise Handan’ın büyük sırrını öğrenir. Naime, sarayda yeni görevlendirilecek Zeynep hemşireden, onu dehşete düşürecek bir istekte bulunur. Haremde büyük fırtınalar kopmak üzeredir.

Halil Halid ona kurulan büyük tuzağa rağmen, görevini başarmaya çalışırken, aynı anda Mısır’da yapılan büyük toplantıda kimler Osmanlı’nın kaderini çizmeye çalışmaktadır? Abdülhamid bu büyük tertip karşısında ne yapacaktır?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv