Ömer 12. Bölüm Fragmanı! Ömer 11. Bölümde neler oldu? Full İzle

Ömer yeni bölümü ile ekranlara geldi. Ömer 12. Bölüm Fragmanı! Ömer 11. Bölümde neler oldu? Full izle! İşte detaylar…

Star TV’de ekranlara gelen ve kısa sürede çok sayıda izleyiciye ulaşan Ömer heyecan dolu bölümle ekranlara geldi. Ömer 12. Bölüm Fragmanı! Ömer 11. Bölümde neler oldu? Full İzle Bütün ayrıntılar bu sayfada…

Ömer 12. Bölüm Fragmanı! Ömer 11. Bölümde neler oldu? Full İzle

Her hafta pazartesi akşamları ekranlara gelen ve Selahattin Paşalı, Barış Falay, Gökçe Bahadır ve Merve Dizdar’ın başrollerinde yer aldığı dizi yine heyecan dolu bir bölümle izleyicinin karşısına çıktı.

11. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Süreyya’nın Ömer’in Gamze’den uzak durmasını istemesi, nişanlılar arasında büyük gerilim yaratır. Süreyya Ömer’i kaybetme korkusu yaşarken, annesinin verdiği iftar daveti ümitlenmesine yol açar. Fakat bu davette beklemediği bir misafir daha vardır. Süreyya, Gamze ve Ömer bir araya geldiğinde bu sefer yüzleşme kaçınılmaz olur.

Nisa Tahir’in tehditlerine rağmen gizlice restoranda çalışmaya başlar. Yaman ile babasını bulmak için işbirliği yapan Emine ise git gide amacına daha da yaklaşmaktadır. Bu sırada Gamze ve Erdal’ın Nisa’yı Tahir’den korumak için yaptığı plan ters teper ve Ömer’le Gamze arasında tartışmanın yeniden alevlenmesineneden olur.

Erdal ile evlilik yolunda ilerleyen Gamze, Tuna’nın bu evliliğe sıcak bakmaması sayesinde Ömer’e dair umutlarını içten içe diri tutuyordur. Tuna’nın annesinin ilişkisi yüzünden üzüldüğünü gören Ömer zor bir karar verir. Ömer’le ilgili ümitlenen Gamze’yi bu sefer büyük bir hüsran beklemektedir.

11. BÖLÜMÜ FUL İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Ömer 12. Bölüm Fragmanı! Ömer 11. Bölümde neler oldu? Full İzle

12. BÖLÜM FRAGMANI

Sevilen dizi Ömer’de 11. Bölümün yayınlanması sonrasında 12. Bölüm merak edilmeye başlandı. Ömer 12. Bölüm fragmanı yayınlandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv