Ölene Kadar 12. bölüm fragmanı yayında! Ölene Kadar'da Dağhan vuruluyor!

Ölene Kadar 12. bölüm fragmanı çıktı. Tanıtımda Dağhan'ın vurulduğu görülüyor. İşte detaylar

Ölene Kadar 12. bölüm fragmanı yayında! Ölene Kadar'da Dağhan vuruluyor!

Ölene Kadar 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Atv'nin kısa sürede beğeni toplayan dizisinde Dağhan'ın vurulduğu görülüyor. Yeni bölümde heyecanın yine üst düzeyde olacağı tahmin ediliyor.

Ölene Kadar 12. bölüm fragmanı


11.BÖLÜM ÖZETİ

Dağhan girdiği yeni yolda kendini ispatlamak ve tehlikeli adamların güvenini kazanmak zorundadır. Ancak bu, hiç de kolay olmayacaktır. Öte yandan Selvi, Gürcü Zerdan'la tanışmış, adamın kendisine ilgisinden rahatsız olmuştur. Beril'in onları bilerek bir araya getirdiğinden emindir. Bunun için de Beril'in kapısına dayanır, hesap sorar. Dağhan gerçeklerin izini sürmeye devam ediyor. Selvi'nin itirafıyla bir anda herşey değişirken   Sezai Karalı'nın ölümünün arkasındaki sır perdesini aralarken babasının ölümünün ardındaki sır perdesini aralamaya çalışır. Bu arada Dağhan Selvi'yi de koruma altına alır.
ölene kadar 12. bölüm fragmanı

ATV'de her hafta perşembe günü yayınlanan Ölene Kadar'da  başrolleri Engin Akyürek, Fahriye Evcen, Sarp Levendoğlu, Gülcan Arslan, ve Tansu Biçer paylaşıyor.

Sarp Levendoğlu kimdir?
Sarp Levendoğlu
(d. 25 Aralık 1981, Ankara), Türk oyuncu ve yönetmen.

Oyunculuğa altı yaşında başladı. Saint Benoit Lisesi’nden mezun olduktan sonra, Bilgi Üniversitesi'nde Görsel İletişim Tasarımı okudu ve İstanbul Kültür Üniversitesi oyunculuk bölümünden mezun oldu. Yönetmen Mustafa Altıoklar'ın yeğeni olması dolayısıyla ilk oyunculuk çalışmalarını onun projelerinde yapmıştır. Lise Defteri, Çınaraltı, Emret Komutanım, Zeliha'nın gözleri adlı dizilerde ve O Şimdi Asker ile Emret Komutanım Şah Mat adlı sinema filmlerinde rol almıştır. Emret Komutanım ve Gece Gündüz dizilerinde yönetmenlik de yapmıştır.Final Yapmış Olan Küçük Ağa dizisinde rol almaktaydı. Küçük Ağa dizisinde başrolü paylaştığı Birce Akalay ile 1 Ağustos 2014 tarihinde evlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv