Ölene Kadar 12. bölüm fragmanı çıktı mı? Son bölümde neler oldu?

Ölene Kadar 11. bölümle ekranlara geldi. Heyecan dolu bölüm yine beğeni topladı

Kısa sürede beğeni kazanan dizilerden biri olan ATV ekranlarında ekrana gelen Ölene Kadar 11. bölümüyle ekranlara geldi. Heyecan dolu dizi son bölümünde de nefes kesti. Fahriye Evcen ve Engin Akyürek'in başrollerinde yer aldığı dizinin yeni fragmanı merakla bekleniyor. Ancak Ölene Kadar 12. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

Ölene Kadar 12. bölüm fragmanı

İŞTE ÖLENE KADAR 11.BÖLÜM ÖZETİ

Dağhan girdiği yeni yolda kendini ispatlamak ve tehlikeli adamların güvenini kazanmak zorundadır. Ancak bu, hiç de kolay olmayacaktır. Öte yandan Selvi, Gürcü Zerdan'la tanışmış, adamın kendisine ilgisinden rahatsız olmuştur. Beril'in onları bilerek bir araya getirdiğinden emindir. Bunun için de Beril'in kapısına dayanır, hesap sorar. Dağhan gerçeklerin izini sürmeye devam ediyor. Selvi'nin itirafıyla bir anda herşey değişirken Sezai Karalı'nın ölümünün arkasındaki sır perdesini aralarken babasının ölümünün ardındaki sır perdesini aralamaya çalışır. Bu arada Dağhan Selvi'yi de koruma altına alır.

ATV'de her hafta perşembe günü yayınlanan Ölene Kadar'da başrolleri Engin Akyürek, Fahriye Evcen, Sarp Levendoğlu, Gülcan Arslan, ve Tansu Biçer paylaşıyor.

Gülcan Arslan kimdir?

1 Mayıs 1986'da Karasu, Sakarya Türkiye'de doğmuştur. Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde tiyatro eğitimi almış ve birçok dizi ve reklamda oynamıştır.
Gülcan Arslan kimdir?

İlk olarak TRT1 ekranlarında yayınlanan ”Sardunya Sokak” adlı dizide oynadı. Daha sonra 2008 yılında Show TV ekranlarında yayınlanan ”Sınıf” adlı dizide oynayan güzel oyuncu yine 2008 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan ”Hepimiz Birimiz İçin” adlı dizide rol aldı. Aynı yıl ATV ekranlarında yayınlanan ”Gurbet Kuşları” adlı dizide oynadı. 2009 yılında TRT1 ekranlarında yayınlanan ”Kafkas” adlı dizide boy gösterdi. 2010 yılında Show TV ekranlarında yayınlanan ”Kahramanlar” adlı dizide oynadı. İlk baş rolünü ”Her Şeye Rağmen” dizisinde oynamıştır. 2012 yılında Star TV ekranlarında yayınlan ” Bir Çocuk Sevdim” adlı dizide 39 bölüm başrol oynadı.2013 yılında 8. sezonuna başlayan Arka Sokaklar dizisinde 1 sezon Komiser Leyla Açıkalın karakterini canlandırmıştır. 2014 yılında yeni başlayan Günahkar dizisinde Saliha karakterini canlandırmıştır. 12 Kasım 2015'te Star TV'de yayınlanmaya başlayan Muhteşem Yüzyıl: Kösem dizisinde 14 bölüm Fahriye Sultan'ı canlandırmıştır. 12 Ocak 2017'de atv'de yayınlanmaya başlayan Ölene Kadar adli dizide Engin Akyurek ve Fahriye Evcen ile basrolu paylasan oyuncu "Beril" karakterini canlandirmaktadir.

Sarp Levendoğlu kimdir?
Sarp Levendoğlu
(d. 25 Aralık 1981, Ankara), Türk oyuncu ve yönetmen.

Oyunculuğa altı yaşında başladı. Saint Benoit Lisesi’nden mezun olduktan sonra, Bilgi Üniversitesi'nde Görsel İletişim Tasarımı okudu ve İstanbul Kültür Üniversitesi oyunculuk bölümünden mezun oldu. Yönetmen Mustafa Altıoklar'ın yeğeni olması dolayısıyla ilk oyunculuk çalışmalarını onun projelerinde yapmıştır. Lise Defteri, Çınaraltı, Emret Komutanım, Zeliha'nın gözleri adlı dizilerde ve O Şimdi Asker ile Emret Komutanım Şah Mat adlı sinema filmlerinde rol almıştır. Emret Komutanım ve Gece Gündüz dizilerinde yönetmenlik de yapmıştır.Final Yapmış Olan Küçük Ağa dizisinde rol almaktaydı. Küçük Ağa dizisinde başrolü paylaştığı Birce Akalay ile 1 Ağustos 2014 tarihinde evlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler