Öğretmen 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenleriyle 11 Ekim Pazar günü Fox Tv ekranlarında yeniden buluşacak olan Öğretmen dizisinin 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragman ise dizinin izleyenlerini heyecanlandırdı. İşte o fragman...

Öğretmen 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların sevilen dizisi Öğretmen'in 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircileri yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

ÖĞRETMEN 5. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE ÖĞRETMEN 4. BÖLÜM ÖZETİ...

Küçükkapı Lisesi'nde beş kişinin ölümünün ardından 12/A sınıfı iyice perişan haldedir ama Akif bir sonraki derse başlamıştır bile. Soru; videoyu Mevsim'in çantasına kimin koyduğudur. Ateş suçlu olduğunu itiraf eder ama bunu neden yaptığını anlatmaz. Ateş bunu neden yaptığını anlatmayarak kimleri koruyordur.

Diğer yandan, Zeynep hastaneden taburcu olur. Akif'le ilgili birçok soru vardır kafasında. Yılmaz'la konuşmak için karakola gider ve olayları araştırmaya başlar. Zeynep, 12/A sınıfını Akif Erdem'in elinden kurtarmak için bir şey yapacak mıdır?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler