“O Kız” dizinin 5. Bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde neler yaşanacak?

"O Kız" dizisinin 5. Bölümünde neler olacak? Çarşamba akşamı yayınlanacak olan dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak konusu oldu.

“O Kız” dizinin 5. Bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde neler yaşanacak?

Henüz 4. Bölümü ile ekranlarsa gelen "O Kız" izleyenleri ekranlara kilitlemeyi başardı. Hikâyesi ve oyunculuk performansıyla gözleri dolduran dizinin 5. Bölümü büyük bir merakla bekleniyor.

Kadrosu ile tüm dikkatleri üzerine çeken dizinin başrolünde Erhan Petekkaya yer alıyor. 5 yaşında bir çocuğun zekasını canlandıran başarılı sanatçı performansı ile yoğun ilgi topladı.

“O Kız” dizisinin konusu ne?

Kadir, kordon dolanması sonucu 45 yaşında olmasına rağmen 5 yaşındaki bir çocuğun zekâsına sahiptir. Kızı ve yaşlı babasıyla birlikte yaşayan adam, hayatın tüm olumsuzluklarına rağmen mutlu bir hataya sürmeye çalışıyor. Zeynep'in en büyük hayali, enişte baskısı altında, sığıntı gibi hissettikleri evden kurtulmalarını sağlayacak kadar para kazanmaktır. Zeynep'in hayatı bu mütevazı hayaline kavuşamadan kökünden değişir.

“O Kız” dişinin 5. Bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde neler yaşanacak.

Dizinin Kadrosu:

Erkan Petekkaya(Kadir)

Sezin Akbaşoğulları (Sitare)

Cengiz Orhonlu(Ozan)

Dilin Döğer (Zeynep)

Macit Koper (İsmail)

Asiye Dinçsoy (Türkan)

Orhan Kılıç (Fevzi)

Ayten Uncuoğlu (Fatma)

Münire Apaydın (Nimet)

Ilgın Çakır (Mine)

Melih Selçuk (Salih)

Ece Efe(İpek)

Göktuğ Yıldırım (Mustafa)

Cem Kurtoğlu (Arkın)

Deniz Bakacak (Seda)

Mustafa Konak (Yusuf)

Nehir Gökdemir (Esma)

Zeynep Sönmez (Seher)

“O Kız” dişinin 5. Bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde neler yaşanacak.

Dizinin 4. Bölümünde neler olmuştu?

Zeynep yanlışlıkla Hakkı’nın arabasına biner. Korkulu anlar yaşarken para meselesinin iç yüzünü de öğrenir. Ancak Hakkı’dan kurtulup arabadan inmesi kolay değildir. Zeynep perişan halde mahalleye dönerken Kadir ve Ozan da arabayla dolaştıktan sonra tekrar mahalleye ulaşmıştır. Babasıyla evden atılmış olması ve öğrendiği her şey Zeynep’i hayat karşısında çaresiz bırakır.

Kadir parayı Nimet’e verdiğine kimseyi inandıramaz. Zeynep babasının asla yalan söylemeyeceğini bilir ama Nimet geri adım atmaz. Kaybolan para Zeynep ve Kadir için aile içindeki ortamı her geçen gün daha dayanılmaz hale getirir.

Bunlar yaşanırken birbirlerinin ailelerinden habersiz olan İpek ve Salih ise görüşmeye başlar. En sevdikleri insanlar karmaşık bir ilişkinin içindeykenBu arada Fevzi ile konuşan Hakkı, Zeynep’ten vazgeçmediğini söyleyince işler daha da karışır.İsmail’in hastaneden çıkıp eve dönüşü, Zeynep’i herkesin iyiliği için kendisini feda etmek zorunda bırakır. Ama verdiği kararı sonuna kadar uygulaması o kadar da kolay değildir.

Güçlü oyuncu kadrosu ve farklı hikayesi ile izleyicinin dikkatini çeken dizinin yönetmenliğini Özlem Günhan üstlenirken, senaryosunu ise Sırma Yanık kaleme alıyor.

O Kız 19 Ekim Çarşamba akşamı 5. Bölümü ile KANAL D ekranlarında sevenleriyle buluşacak. Her şey açıklığına kavuşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv