Netflix Türkiye'den çekilecek mi? RTÜK'ten flaş açıklama

Netflix'in Türkiye'den çekileceği iddiaları sosyal medyada gündem olurken yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. RTÜK Başkanı konuyla ilgili açıklama yaparak dedikodulara son noktayı koydu.

Netflix Türkiye'den çekilecek mi? RTÜK'ten flaş açıklama

Haber61 Haber Servisi

RTÜK’ün dijital alanlarda yayın yapmak için lisans zorunluluğu getirmesi ardından Üst Kurula başvuruda bulunmadığı ve Türkiye'den çekileceği iddia edilen Netflix'e ilişkin yeni gelişme yaşandı.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin sosyal medyadan açıklama yaparak Netflix'in başvuru gerçekleştirdiğini açıkladı.

Şahin şu ifadeleri kullandı:

Radyo, Televizyon ve İsteğe Bağlı Yayınların internet ortamından sunumuna ilişkin NETFLIX, BLU TV, PUHU TV, TURKCELL, VODAFONE, DIGITURK, TİVİBU gibi sektörde etkili yayıncıların da aralarında bulunduğu 600’ün üzerinde kuruluştan lisans ve izin başvurusu aldık. Hayırlı olsun.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv