Muhteşem Yüzyıl Kösem 26. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Muhteşem Yüzyıl Kösem 25. bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen dizide heyecan doruğa çıktı

Muhteşem Yüzyıl Kösem 26. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Fox TV'de ekranlara gelen sevilen dizi Muhteşem Yüzyıl Kösem 25. bölümüyle izleyicileriyle buluştu. Sevilen dizide Sultan Murad hanedanı yok etmeyi kafasına koyuyor... Muhteşem Yüzyıl Kösem 26. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.

Muhteşem Yüzyıl 25. bölüm özeti

Bu hafta Muhteşem Yüzyıl Kösem de Sultan Murad hanedanı yok etmeye karar veriyor!

Kösem Sultan’ın kendini öldürmek istediğini öğrenen Sultan Murad, ona hekimbaşının kellesini gönderiyor! Sinan Paşa’nın onu ifşa ettiğini öğrenen Kösem Sultan çaresiz kalıyor! Sultan Murad Bağdat’ı fethediyor! Kemankeş Mustafa Paşa Vezir-i azam oluyor! Kösem Sultan Şehzade İbrahim’i korumak için tedbir alıyor! Bağdat’tan dönen Sultan Murad’ın hastalığı iyice ilerliyor! Yatağa düşen Sultan Murad ve Kösem Sultan hesaplaşıyor! Sultan Murad devleti Kösem Sultan’a bırakmamak için taht namzetti seçiyor!

Geçen hafta neler oldu?

Kösem Sultan ve Sultan Murad büyük bir hesaplaşma yaşıyor! İdam edilen Şehzade Kâsım defnedilir. Bütün saray şehzadenin yasını tutmaktadır. Sultan Murad, Şehzade İbrahim’i idam edecekken, bir mucize gerçekleşir. Sultan Murad Şehzade İbrahim’i idam etmekten vazgeçer…Sultan Murad, kendisini tahttan indirmeye çalışan Kösem Sultan hakkında bir hüküm verir. Sultan Murad validesinin canını bağışlayacak mıdır? Sultan Murad Bağdat seferine çıkar. Validesi Kösem Sultan’a karşı tedbir almak isteyen Sultan Murad, Şehzade İbrahim’i de sefere götürür. Kösem Sultan, Sultan Murad’ın seferde İbrahim’e kıyacağına düşünür. Zor da olsa Sultan Murad hakkında bir karar verir…
Kösem Sultan, Sinan Paşa’nın hain olduğunu öğrenir. Kaçmak üzereyken Sinan Paşa’yı yakalar. Kösem Sultan ve Sinan Paşa hesaplaşırlar. Sinan Paşa ise çoktan Kösem Sultan’ın verdiği kararı Sultan Murad’a ifşa etmiştir… Validesinin hakkında verdiği acı kararı öğrenen Sultan Murad bu defa ne yapacaktır?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv