Muhteşem İkili 7 . bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Muhteşem İkili 6. bölümü ile ekranlara geldi. Sevilen dizide bu hafta neler oldu, Muhteşem İkili 7. bölüm fragmanı çıktı mı?

Muhteşem İkili 7 . bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'de yayınlanan Muhteşem İkili 6. bölümü ile izleyicileriyle buluştu. Büyük beğeni toplayan yeniz dizinin 7. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı, yayınlandığında burada olacak 

6. bölümde neler oldu

Barca ve Nilüfer arasındaki yakınlık bir anda herkesin dikkatini çekmeye başlıyor!
Muhteşem İkili yeni bölüm fragmanında Barca ve Nilüfer'in halleri, Yağmur ve MKC'nin de dikkatini çekiyor. İkisi arasında başlayan yakınlık henüz dile getirilmese de çevreleri tarafından fark ediliyor. MKC, bu konuda Barca'nın ağzını ararken, Yağmur da boş durmayıp Nilüfer'i sıkıştırıyor. Peki şimdi ne olacak? Barca, onlara nasıl bir açıklama yapacak?

5. bölüm özet

Demiray, MKC ve Barca ile yüzleşiyor; silahlar çekiliyor!
MKC ve Barca, kendilerine ihanet eden Demiray'ın peşine düşüyorlar. Demiray ile yüzleşecekleri sırada, Barca silahını çekmekten bir an olsun çekinmiyor. MKC, onu durdurmaya çalışsa da Barca, Demiray'ı öldürmekte kararlıdır. Barca'nın babası da, onu vazgeçirmeye çalışır. Peki, Barca bu kadar kolay vazgeçebilecek midir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv