Muhteşem İkili 4. bölüm fragmanı çıktı!

Yeni dizi Muhteşem İkili 3. bölümüyle ekranlara geldi. Dizide bu hafta nele oldu, 4. fragman yayınlandı mı? İşte detaylar

Muhteşem İkili 4. bölüm fragmanı çıktı!

Kanal D'nin yeni dizisi Mykteşem İkili 3. bölümü ile ekranlara geldi. Büyük beğeni toplayan Muhteşem İkili dizisinin 4. bölüm fragmanı yayınlandı 

3. bölümde neler oldu 

Muhteşem İkili'nin 15 Kasım Perşembe günü yayınlanan 3.yeni bölümünde Barca ve MKC, Demiray ile ilgili büyük bir kozu ellerine geçiriyor!
Demiray, Köpek Sadri'yi öldürdükten sonra Barca'yı ele geçirir. Onu kullanarak MKC'yi de ele geçirme planı yapar. Barca'yı tuttuğu mekanın adresini verdiği MKC hiç vakit kaybetmeden oraya gider. MKC'nin korkusuzca gitmesinin bir nedeni vardır. Elinde Demiray'ın bir numaralı adamı Semih vardır. İkisine zarar gelmesi halinde Semih'in polislerin eline geçeceği kozunu kullanan MKC, Barca'yı da alarak binadan ayrılır; fakat, Semih polislerin eline geçmeden Demiray'ın adamları tarafından kurtarılır. Büyük çatışma sonrasında iki kafadarımız olay yerinden kaçmayı başarır.

Barca ve MKC, tekrar Demiray hakkında delillere ulaşmaya çalışır. Barca kendi, MKC kendi yöntemleriyle. Ta ki şaşırtan bir olay sonucunda ikilimiz tekrar bir araya gelir. Demiray'ın polis teşkilatına hediye ettiği polis arabalarından birisi ikilimizin önüne düşer. Arabanın içi ağzına kadar uyuşturucu doludur. Bu onlar için beklenmedik bir fırsattır

2. bölüm özet

Muhteşem İkili 2. Bölüm'de Barca ve MKC, kendilerine kurulan tuzak sonrası düştükleri hapishanede düşmanlarıyla amansız bir savaş veriyor!
MKC ve Barca, Demiray’ın kurduğu akıllıca tuzak sonucunda hapse girerler. İçerisi MKC ve Barca’nın tutukladıkları ve onlardan nefret eden mahkumlarla doludur. İkili hem onlara kurulan tuzağı ortaya çıkarmak ve aklanmak, hem de canlarını korumak zorundadır.

Köpek Sadri’nin ortaya çıkması ile işler karışıyor! Polis okulundan hocaları meşhur Köpek Sadri’nin kaçış planının içine girmesiyle işler iyice karıştıracaktır. Sadri’nin gelişi ile Demiray’ın muhteşem ikiliye geçmişten bu yana beslediği gizli nefretin sebebi gün yüzüne çıkacaktır.   

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv