Mucize Doktor 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Mucize Doktor 8. bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen dizide neler oldu, Mucize Doktor 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar

Mucize Doktor 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

FOX TV'de ekranlara gelen Mucize Doktor 8. bölümüyle izleyicileriyle buluştu. Kısa sürede büyük bir hayran kitlesine ulaşan dizi bu hafta da hayranlarını ekran başına topladı. Mucize Doktor 9. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.

Mucize Doktor 8. bölüm özeti

Ali, markette yaşadığı olay karşısında hissizdir. Oysa tecrübe etmesi gereken yeni duygular vardır. Nazlı ona farkında olmadan yardım eder ama onun da başında büyük bir dert vardır; Tanju'nun gözetiminde, bir saldırganı tedavi etmek zorundadır. Bunu yaparken geçmişiyle yüzleşir. Günün sonunda, hastanede bir kez daha kozlar paylaşılacaktır.

Mucize Doktor 7. bölüm özeti

Ali, yeni duygularıyla baş etmeye, tanımaya çalışmaktadır. Tanju, acil gecesinin vakalarını araştırmaya başlar ve sebep olduğu ölümle zaten yüzleşemeyen Nazlı’yı iyice köşeye sıkıştırır. Kıvılcım, hastaneden kovuluşunun intikamını almak için Ferman ve Beliz’in kucağına imkansız bir vaka bırakır. Açelya dipsiz bir hayal kırıklığına uğrar ve Tanju’yla Kıvılcım, Ali ve Adil’den kurtulma planını yürürlüğe sokar.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler