Mucize Doktor 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların sevilen dizisi Mucize Doktor'un 7.bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte son fragman...

Mucize Doktor 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Fox Tv'nin başarılı dizisi Mucize Doktor'un 7.bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircilerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

MUCİZE DOKTOR 7.BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI? İŞTE MUCİZE DOKTOR 6.BÖLÜM ÖZETİ...

Koltuğunun sallandığını hisseden Tanju, bütün ekibe ceza verir ve herkes acil nöbetine kalır. Bir zincirleme trafik kazası, acili kaosa boğunca her asistan kendi vakasını üstlenmek zorunda kalır. Demir köşeye sıkıştıkça sıkışır. Ferman ise hastanede çıkan dedikoduların önünü almaya çalışır. Ali, bütün bu koşturmacanın sonunda, kendisiyle ilgili yeni bir şey öğrenir.

Hüseyin Koçoğlu’nun otele yaptığı sürpriz ziyaret, Peri, Ferit ve Selim üçgenini içinden çıkılmaz bir hale sokar. İdris’i Elmas’ın gönlüne kondurmak isteyen Aslan Ailesi, elinden gelenin fazlasını yapınca durumlar iyice karışır. Sabrının sonuna gelen Gonca’nın ise, öfkeyle söylediği sözler, geri dönüşü imkansız felaketlerin başlangıcı olacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv