Mucize Doktor 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Mucize Doktor 5. bölümüyle ekranlara geldi. Kısa sürede beğenilen dizi bu hafta da çok beğenildi. Mucize Doktor 6. bölüm fragmanı çıktı mı, bu hafta neler oldu? İşte detaylar

FOX Tv'de yayınlanan Mucize Doktor 5. bölümü ile izleyicilerle buluştu. Yayınlandığı günden itibaren büyük ilgi gören dizi bu hafta da herkesi ekran başına topladı. Mucize Doktor 6. bölüm fragmanı ise henüz çıkmadı. Yayınlandığında burada olacak.

Mucize Doktor 5. bölümde neler oldu?

Ferman gizemli bir yolculuğa çıkar. Onun yokluğunu fırsat bilen Tanju asistanları hizaya sokma kararı alır ve Ali’ye ilk kendi vakasını verir. Vaka, Ali için kişisel bir boyut taşır. Bu vaka uğruna Ali tekrar başını belaya sokmayı göze alır. Öte yandan hastaneye yayılan bir dedikodu, Nazlı'nın umutlarını yeşertecektir.

Mucize Doktor 4. bölüm özeti

Ali ve Nazlı bir karaciğer nakli operasyonu için başka bir hastaneye donör organı almaya giderler. Ancak yolculuk hiç Nazlı’nın beklediği gibi başlamaz ve süratle felakete dönüşür. Hastanede Beliz, nüfuzlu bir hastanın ameliyatını garanti altına almak için Ferman’ı Tanju’nun ameliyatına sokmaya çalışır. Bütün üst kademe birbirine girer ve Açelya’nın kıskançlık krizi sonunda Ali’ye patlar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv