Mucize Doktor 36. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların sevilen dizisi Mucize Doktor'un 36. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair detaylar yer aldı. İşte o fragman...

Mucize Doktor 36. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenleriyle her hafta perşembe akşamı Fox Tv ekranlarında buluşan Mucize Doktor dizisinin 36. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircileri yeni bölümde neler bekelyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

MUCİZE DOKTOR 36. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE MUCİZE DOKTOR 35. BÖLÜM ÖZETİ...

Babasının ortaya çıkışından fazlasıyla etkilenen Nazlı, korkunç bir kazadan mucize eseri sağ çıkan bir hastayı kurtarmayı kafasına takar. Diğer tarafta başka bir hastanın tedavisi Ferman’ı Beliz ve Tanju’yla karşı karşıya getirir.

Vakasını kişiselleştiren Ferman hiç bildiğimiz Ferman gibi değildir. Hastanede gerilim yükselirken iki vakada da sorumluluk alan Ali hem Nazlı hem Ferman’a yardım etmeye çalışır. Ama bazen sevdiklerimize yardım etmek hiç tahmin etmediğimiz yollara girmek demektir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv