Mucize Doktor 30. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Mucize Doktor 29. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Sevilen dizide neler oldu, Mucize Doktor 30. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar

Mucize Doktor 30. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

FOX TV'nin sevilen dizisi Mucize Doktor 29. bölümüyle ekranlara geldi. Dizi bu hafta da izleyenleri ekran başına kilitedi. Mucize Doktor 30. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.

Mucize Doktor 29. bölüm özeti

Mucize Doktor 28. bölüm özeti

Damla ve Nazlı, ilk kez bir hastanın sorumluluğunu birlikte üstlenir ve direkt birbirlerine girerler. Diğer tarafta gizemli bir ziyaretçinin etkisine giren Ali, her şeye rağmen, babasını kurtarmaya karar verir. Ama bu ani karar değişimini kimse hoş karşılamaz. Köşeye sıkışan Ali babasıyla ilgili hüsranını Ferman’la birlikte çalıştıkları vakaya yansıtır. Ve manevi kardeşler, Ferman ve Ali, ciddi ciddi yolları ayırmanın eşiğine gelirler.

Mucize Doktor 27. bölüm özeti

Kendisini sokağa atan babasını yıllar sonra karşısında bulan Ali’nin yüzleşmesi gereken ciddi meseleler vardır. Ama Ali bunlarla yüzleşmek yerine ameliyat sırasında ölen, kimsesiz bir hastayı takıntı haline getirir ve bütün uyarılara rağmen işin peşini bırakmaz. Diğer tarafta yeni klinikteki görevine başlayan Nazlı, samimiyetine bir türlü inanamadığı Damla’yla çalışmak zorundadır. Vakalar süratle tepe noktalarına tırmanırken kaçınılmaz olan gerçekleşir ve Ali babasıyla yüzleşir. Ama bu, herkesin beklediğinden çok daha kötü sonuçlar doğuracaktır.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler