Mucize Doktor 26. bölüm fragmanı çıktı mı?

Mucize Doktor yeni bölümüyle izleyicilerle buluştu. Sevilen dizide neler oldu, Mucize Doktor 26. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar

Mucize Doktor 26. bölüm fragmanı çıktı mı?

FOX TV'de yayınlanan son dönemin en çok izlenen dizilerinden Mucize Doktor 25. bölümü ile ekranlara geldi. Büyük bir hayran kitlesine ulaşan dizi hayranlarını ekran başına topladı. Mucize Doktor 26. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Yayınlandığında burada olacak.

Mucize Doktor 25. bölüm özeti

Kıvılcım’la savaşmaya karar veren Beliz, yeni kliniği tekrar açıp bir de üstüne cerrahi bölüme yeni bir asistan alınca kılıçlar yeni baştan çekilir ve bu sefer kavga iki kişinin kovulmasına kadar varır. Öte yandan yeni asistan Damla herkesin dilindedir ama kimse bu hırs küpü kıza nasıl yaklaşacağını pek bilememektedir. Ve Ali, bir hastaya söylememesi gereken bir şey söyleyince kendini tekrar Tanju’nun hedefinde bulur.

Mucize Doktor 24. bölüm özeti

İlişkilerine ilk kez bir şans veren Ali ve Nazlı, bunu yürütmenin göründüğünden çok daha zor olacağını keşfederler. Diğer tarafta planını yürürlüğe sokan Kıvılcım, Beliz’i köşeye sıkıştırır. Bu sırada acil karaciğer nakline ihtiyacı olan bir çocuğa uygun tek karaciğerin hüküm giymiş bir mahkuma ait olduğu anlaşılır. Ve bütün risklerine rağmen tehlikeli mahkumu hastaneye getirirler.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv