Mucize Doktor 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların başarılı dizilerinden olan Mucize Doktor'un 22. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Mucize Doktor 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Fox Tv'nin sevilen dizisi Mucize Doktor'un 22. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircilerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

MUCİZE DOKTOR 22. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE MUCİZE DOKTOR 21. BÖLÜM ÖZETİ...

Aşk acısı nedeniyle artık hiç bir şeyden zevk almayan Ali Vefa'ya Ferman ve Adil Hoca destek oluyor. Nazlı'nın "Ali, ben de sana karşı bir şeyler hissediyorum" itirafı dikkat çekiyor.

NAZLI'DAN DİKKAT ÇEKEN İTİRAF

Adil Hoca, "Aşk acısı böyle bir şeydir. Her şey anlamını yitirir", Ferman Hoca ise, "Hayat karmaşık değil o kadar. Mutlulukta o kadar zor değil" sözleriyle Ali Vefa'ya destek veriyor. Fragmanın sonunda ise Nazlı'nın "Ali, ben de sana karşı bir şeyler hissediyorum" itirafı dikkat çekiyor.

Acilde işler kontrolden çıkmak üzeredir. Sonunda ekipten biri daha fazla dayanamaz ve yardım etmek için içeri dalar. Biraz olsun kontrol sağlanır ama tehlike henüz atlatılmamıştır. Ferman'ın durumu ağırlaşmaya devam ederken içeride yeterli imkanlara sahip olmayan ekip hasta yakınlarının yardımını ister. Salgından sağ salim kurtulabilmek için herkesin elinden geleni yapması gerekecektir. Bütün bunlar yetmezmiş gibi, bir de üstüne, acilde bir doğum başlar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler