Mucize Doktor 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Merakla takip edilen Mucize Doktor'un 21.bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Mucize Doktor 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların başarılı dizilerinden olan Mucize Doktor'un 21. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircilerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

MUCİZE DOKTOR 21. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE MUCİZE DOKTOR 20. BÖLÜM ÖZETİ...

Yurt dışından dönen uçaktaki yolcuların birer birer hastalanması ve üç kişinin ölümüne yol açması büyük paniğe yol açar. Adil, kuruldan çıkan karantina kararı sonrasında ise olaylar daha da zor hale gelmiştir.

Yurt dışından dönen bir uçağın yolcuları hastalanmaya başlayınca hastane ekstrem önlemler almak zorunda kalır. Ama insanlar ölmeye devam eder ve son çare acil servis, içindeki bütün insanlarla birlikte karantina altına alınır. Ferman, Ali ve Nazlı da içeride mahsur kalmıştır. Ekip bir yandan içeride kalanlara sağlık hizmeti sunmaya bir yandan da salgınla mücadele etmeye uğraşır ve sonunda ekipten biri de hastalığa yakalanır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler