Mucize Doktor 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların başarılı ve sevilen dizilerinden olan Mucize Doktor'un 16. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Mucize Doktor 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenlerini her hafta perşembe akşamı Show Tv ekranlarına kitleyen Mucize Doktor'un 16. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircilerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

MUCİZE DOKTOR 16.BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE MUCİZE DOKTOR 15. BÖLÜM ÖZETİ...

Ali Vefa büyük bir sınavdan başarıyla geçiyor, Ali'nin zorlukları aşmasında Nazlı ve Ferman hoca önemli bir rol oynuyor.

Nazlı kırmızı elbisesiyle göz kamaştırır. Ali’nin gelmeyeceğini öğrendiğinde büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Doktor Ela’nın konuşmaları Ali’yi etkiler ve önemli bir adım atar. İlk kez smokin giyer ve baloya katılır.

Her şey yolunda giderken Kıvılcım’ın Ali Vefa’yı konuşma yapmak için sahneye davet etmesi ve ışıkların birden Ali’ye çevrilmesi sonucu, Mucize Doktor panikler ve kendini tuvalete kilitler. Tüm ekip ne yapsa da Ali’yi dışarı çıkmaya ikna edemez.

Nazlı, Ali’ye yardım edebilmek için Ferman Hocayı arar. Ferman ile Nazlı el ele verip Ali’yi sakinleştirecek şeyi yani neşteri bulur.

Kıvılcım, Ali’yi sahneye çıkarmakta kararlıdır. Ali’yi zorla tuvaletten çıkartır. Ali Vefa, tüm gözler üzerindeyken sahneye doğru ağır adımlarla ilerler. O sırada Ferman imdadına yetişir. Neşteri Ali’ye verir ve ona cesaret aşılamayı da ihmal etmez.

Ali, yürekleri ısıtan bir konuşma yapar. Ardından Nazlı ile birbirlerine dokunmadan dans ederler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv