Mucize Doktor 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların sevilen ve başarılı dizilerinden olan Mucize Doktor'un 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragman ise dizinin takipçilerini heyecanlandırdı. İşte o fragman...

Mucize Doktor 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzlyenleriyle her hafta çarşamba günü ATV ekranlarında buluşan Kuruluş Osman dizisinin 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircilerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

MUCİZE DOKTOR 14. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE MUCİZE DOKTOR 13. BÖLÜM ÖZETİ...

Ferman’la ilgili hayal kırıklığına uğrayan Beliz bir yolculuğa çıkar. Ferman bakımını üstlendiği vakayı fazlasıyla kişiselleştirir ve Ali’yle tam bir çıkmaza girerler. Vakayı devretmeye bile kalkan Ferman hem kişisel hem profesyonel hayatında köşeye sıkıştıkça sıkışır.  Bir takım hasta yakınlarının öfkesi Ali'yi hedef bulur. Ve sonunda sırlar açığa çıkar. Nazlı için karar anı gelip çatmıştır. Acil gecesi yanlış entübe ederek ölümüne sebebiyet verdiği hastayı araştırmak için bakanlık tarafından görevlendirilmiş bir heyet hastaneye gelir.

Adil'in Nazlı'yı koruma çabaları çabucak boşa çıkar. Ambulans şoföründen başhekimine hastanedeki herkes topun ağzındadır. Nazlı'yı kurtarabilecek tek savunmaysa Ferman'dadır. Ama bu da Beliz'i ve ekonomik durumu yeni yeni düzelen hastaneyi ateşe atmak anlamına gelir. Ferman bir seçim yapmakta bocalar. Nazlı korka korka kurula çıkar. Ama sonunda ona umut veren beklenmedik biri olacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv