Meryem yeni bölüm neden yok?

Meryem dizisinin hayranlarına kötü haber. Sevilen dizi bu hafta ekranlarda olmacayak. Peki Meryem neden yayınlanmıyor? İşte yanıtı

Meryem yeni bölüm neden yok?

Kanal D ekranlarında yayınlanan dizi Meryem'in bu hafta yeni bölümüyle izleyiciyle buluşması bekleniyordu. Ancak kanalın açıkladığı yayın akışında dizinin yeni bölümü yer almadı. Dizinin hayranları "Meryem neden yayınlanmıyor" sorusuna cevap ararken yılbaşı haftası nedeniyle dizinin yeni bölümünün 1 hafta ertelendiği kaydedildi. Meryem 23. bölümü gelecek hafta çarşamba günü yayınlanacak.

Meryem son bölüm özeti; Meryem’in düşmanları birleşiyor; Meryem ilk defa geri adım atmıyor! Oğlu Oktay’ın ölümünün ardından annesi Nurten, Meryem’i hedef alır. Meryem’den rahatsız olan Derin de Nurten ile işbirliği yapar. Nurten, Meryem’i öldürmeyi kafasına koymuştur ve geri adım atmamakta kararlıdır. Derin, Nurten’in bu denli ileri gitmesi karşısında daha dikkatli olmak zorundadır. Savaş, Meryem ile aralarındaki tüm engelleri kaldırmanın ve kendilerini aşkın kollarına bırakmalarının mutluluğunu uzun süre yaşayamaz. Güçlü’nün, annesinin ölümünden Meryem’i suçlaması, herkesin tadını kaçırır. Meryem, Oktay ile yaşadığı ilişkinin acılarını yaşamaya devam ederken, Güçlü ile aralarında yeni bir hesaplaşma gerçekleşir.,


Önceki hafta neler olmuştu;
Oktay’ın ölüm haberiyle sarsılan Meryem’e en büyük destek Savaş’tan geliyor! Derin’in hastaneden kaçırdığı Oktay, içinde olduğu ambulansla birlikte uçurumdan yuvarlanır. Ambulansta patlama yaşanır ve Oktay’ın öldüğü anlaşılır. Güçlü, bu haberi ağabeyi Savaş ve Meryem ile paylaşır. Meryem ile Savaş, tüm kötülükleri arkalarında bırakarak kalplerinin sesini dinlemeye başlarlar. Hiç olmadığı kadar mutlu olan ikili, aralarındaki tüm engellerin kalktığını düşünürler. Güçlü ise Ertan’ın peşini bırakmaz. Oktay hakkındaki gerçekleri öğrenmeye çalışan Güçlü, kimsenin haberdar olmadığı bir bilgiyi öğrenir. Öğrendiği bilgi sonrası Savaş’ın karşısına dikilen Güçlü, Meryem’in her şeyden sorumlu olduğunu savunur. Bu konuşmaları duyan Meryem, yaşadıklarının acısını çekmeye devam eder. Meryem’i zor bir yüzleşme daha beklemektedir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv