Meryem yeni bölüm ile geliyor – Meryem 24. Bölüm fragmanı

Sevilen dizi Meryem yeni bölümü ile bu akşam ekranlarda olacak. Meryem 24. Bölüm fragmanı ve dizi ile ilgili bütün detaylar bu sayfada.

Meryem yeni bölüm ile geliyor – Meryem 24. Bölüm fragmanı

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan ve önemli bir izleyici kitlesine sahip olan Meryem bu akşam yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Meryem 24. Bölüm fragmanı ve bütün detaylar haberimizde.


Başrollerinde Furkan Andıç, Ayça Ayşin Turan, Cemal Toktaş, Açelya Topaloğlu, Bestemsu Özdemir, Uğur Çavuşoğlu, Serebay Aktaş, Kenan Acar, Sema Öztürk’ün yer aldığı dizi Çarşamba günleri saat 20:00’de ekranlara geliyor.



Sevilen dizinin bu hafta yayınlanacak 24. Bölümünde neler olacağına dair detaylara bakıldığında öne çıkan gelişmeler arasında “Burcu'yu bekleyen sürpriz ne? Burcu'nun geçmişi, tekrar karşısına çıkacak mı? Güçlü'nün aklında Burcu için güzel bir sürpriz vardır. Güçlü, bu büyük sürpriz için harekete geçer. Burcu, eve geldiğinde karşılaştığı tabloya çok şaşırır. İlginç mesajları okudukça durumdan süphelenmeye başlar. Güçlü ise Burcu'nun evinin önüne gelmiştir. Fakat Güçlü'den önce kapıdan içeri birisi girmek üzeredir. Burcu'yu bekleyen sürpriz ne?” yer alıyor.


  
23. bölümde neler oldu

Meryem 23. Bölümde Oktay’ın intikam için geri dönmesiyle, Meryem en zor sınavını vermeye hazırlanıyor! Öldü sanılan Oktay, Suzan Şahika ve kızları tarafından tedavi ettirilir. Herkes tarafından hala öldü bilinmeye devam eder. İkinci hayatında aynı hataları tekrarlamak istemeyen Oktay, intikam için doğru zamanı beklemeye başlar. Savaş’tan intikam almayı kafasına koyan Oktay, ilk olarak geri döndüğünü Meryem’e belli etmenin hesaplarını yapmaya hazırlanır. Meryem, Savaş’a koşulsuz güvense de Oktay’ın bıraktığı kol düğmeleri kafasının karışmasına sebep olur. Oktay, bıraktığı ipucuyla okları Savaş’a yöneltmeyi planlamaktadır. Öte yandan Berk ve Beliz’in babasının Yurdal Sargun tarafından öldürüldüğünü bilen Savaş, ailesini korumak için buna göz yumar. Bu durumu öğrenecek olan Meryem, olayların seyrinin değişmesine yol açacaktır. Yurdal Sargun, gizlenmeye devam ederken ailesini büyük tehlikeler beklemektedir. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv