Meryem 30. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Meryem 29. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Sevilen dizide bu hafta neler oldu, yeni fragman çıktı mı, işte detaylar

Meryem 30. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Kanal D ekranlarında yayınlanan Meryem 29. bölüm ile izleyiciyle buluştu. Sevilen dizide Savaş ile Meryem nikah yolundadır... Meryem 30. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

Meryem 29. bölüm özeti

Oktay’ın hapse girmesiyle Savaş ve Meryem için gergin günler bitmiş olur. Meryem ve Savaş, nikahları için gün saymaktadırlar. Burcu ise hayatı boyunca tuttuğu kinden kurtulmuştur. Güçlü’ye evet demek istemektedir ancak onu hayallerinden alıkoymak da istememektedir. Güçlü ise sadece Burcu ile olmaya hazırdır. Beliz, Oktay’ın yakalanması ile tatmin olmamış, kardeşinin intikamını almak için harekete geçmiştir.

Meryem 28. bölüm özeti

Oktay’ın kaçacak yeri kalmamıştır ve son kalan parası ile kaçması gerekmektedir. Kaçarken yanında Meryem’i de götürmeye kararlıdır. Savaş ise hayatının geri kalanını Meryem ile geçirmeye ve onunla evlenmeye kararlıdır. Beliz, Savaş ile işbirliği yapıp Oktay’a ulaşacaktır. Çünkü Beliz’in Oktay’a bir sevgililer günü sürprizi vardır.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv