Meryem 27. bölüm fragmanı çıktı mı?

Meryem 26. bölümü ile ekranlara geldi. Sevilen dizide neler oldu, Meryem 27. bölüm fragmanı çıktı mı? İşte detaylar

Meryem 27. bölüm fragmanı çıktı mı?

Kanal D ekranlarında yayınlanan sevilen dizi Meryem 26. bölümüyle izleyenlerle buluştu. Dizide bu hafta Savaş, Oktay’ın yaşadığını ve Meryem’in kaybolduğunu aynı anda öğrenir. Meryem’i kurtarmak için Oktay’ın peşine düşer... Meryem 27. bölüm fragmanı ise henüz çıkmadı. Çıktığında burada olacak.

Meryem 26. bölüm özeti
Oktay, Meryem’in karşısına çıkmak zorunda kalır ancak işler Oktay’ın planladığı gibi gitmez. Oktay, Selma’yı yaralar ve Meryem’i kaçırır. Savaş, Oktay’ın yaşadığını ve Meryem’in kaybolduğunu aynı anda öğrenir. Meryem’i kurtarmak için Oktay’ın peşine düşer. Sadece Savaş değil; Güçlü, Burcu hatta Yurdal bile seferber olurlar. Suzan, Oktay’ın neler yaptığını duyunca onun arkasından çekilir ancak intikamından vazgeçmeyecektir. Derin ise hem Savaş hem de Oktay için korkmaktadır.

Meryem 25. bölüm özeti
Oktay hayalet olmaya devam ederken, oğlunun ölmediğinden şüphelenen Nurten kafaları karıştırmaya başlamıştır. Güçlü, Kaan’a ulaşmış canı pahasına onunla yüzleşecektir. Savaş ve Meryem cesedi gördükten sonra Meryem’in kafasındaki soru işaretleri artmış ve Suzan’a gitmeye karar vermiştir. Oktay ise yeni bir notla Meryem’i tekrar tuzağa çekip ölmediğine dair kuşkuları arttıracaktır. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv