Meryem 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Meryem yeni bölümüyle ekranlara geldi. Son bölümde neler oldu, yeni fragman yayınlandı mı? İşte detaylar

Meryem 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Meryem 23. bölümüyle yayınlandı. Dizide bu hafta Oktay geri dönerken Savaş ile Meryem önemli bir sınavla karşı karşıya kaldı... Meryem 24. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak:

Meryem  23. bölüm özeti
 
Berk ve Beliz, Yurdal’ın yerini öğrenmiştir. Burcu ise Güçlü’ye ulaşmaya çalışmaktadır. Savaş’ın babasını sakladığını öğrenen Meryem’in bu duruma canı sıkılsa da Savaş’a güveni tamdır. Oktay, ikinci yaşamı için her şeyi yapmaya hazırdır ve hedefinde Savaş vardır. Üstelik bu defa çok daha tecrübeli ve yaşama aşkı ile doludur. Derin, annesi Suzan Şahika tarafından ona bakması için görevlendirilmiştir.

Meryem  22. bölümde neler olmuştu?

Derin, Nurten’le işbirliği yaparak kendi kuyusunu kazdığının farkında bile değildir. Nurten, Meryem’i öldürmeye kararlıdır. Derin ise içten içe bunu arzu etse de çekimser davranmaktadır. Derin’in bütün foyaları ortaya çıkmak üzeredir. Güçlü’nün Meryem’e olan kırgınlığı Savaş ile arasına mesafe girmesine sebep olmuştur. Güçlü, Burcu’nun eski kocasına dair bulduğu izin peşine düşmüştür ve bu tehlikeli yolda yapayalnızdır. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv