Menajerimi Ara 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların sevilen dizilerinden birisi olan Menajerimi Ara'nın 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Menajerimi Ara 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenleriyle her hafta salı akşamı Star Tv ekranlarında buluşan Menajerimi Ara dizisinin 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircileri yeni bölümde neler bekliyor? İşte yeni bölüme  dair tüm detaylar...

MENAJERİMİ ARA 7. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE MENAJERİMİ ARA 6. BÖLÜM ÖZETİ...

Ajansı almak için Ceylan'la görüşen Kıraç çok heyecanlıdır. Diğer menajerler bu durum karşısında Kıraç kadar hevesli değildir.

Rıza Kocaoğlu, rol aldığı diziden bir film çekimi için kısa süreliğine ayrılır. Ancak Rıza, yeni filminin çekimi başlamak üzereyken Feris'i çok şaşırtacak bir şey yapar. Bu esnada Boran Kuzum da çok istediği bir filmin oyuncu seçmelerine hazırlanmaktadır. Çınar, ne yazık ki aşırı heyecanlanan Boran'ı sakinleştirmekte zorlanır.

Mayda, Kıraç'a ajansı satın aldığında Dicle'yi işten çıkarması konusunda baskı yapar. Kıraç bu konuda ne yapacağını şaşırmış haldedir. Dicle'nin kaderi şimdi ajansın yeni sahibinin ellerindedir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv