Menajerimi Ara 1. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Star Tv'nin yeni dizisi Menajerimi Ara'nın 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Menajerimi Ara 1. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenlerin heyecanla beklediği dizi Menajerimi Ara'nın 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircileri nasıl bir dizi bekleyecek? İşte yeni diziye dair tüm detaylar...

MENAJERİMİ ARA 1. BÖLÜM FRAGMANI

DİZİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Dizinin ilk bölümünün yayınlanacağı henüz paylaşılmadı. Dizi, yakında Star Tv ekranlarında yerini alacak.

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER YER ALACAK?

Menajerimi Ara dizisinin oyuncu kadrosunda; Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi oyuncular yer almaktadır.

DİZİNİN KONUSU NEDİR?

Yayınlanan yeni tanıtımda İstanbul'a sinema sektöründe çalışmak için gelen Dicle'nin oyuncular ve menajerlerinin dünyasına girişiyle içine düştüğü dünyanın ipuçları veriliyor. Ali Bilgin'in yönetmenliğinde bir süre önce çekimlerine başlanan ‘Menajerimi Ara' dizisi, oyuncu ve menajerlerin sinema sektörünün parlak ışıkları altındaki ego savaşlarını, umutlarını, hayal kırıklıklarını ekrana taşıyacak. Çok yakında Star TV ekranında seyirciyle buluşacak dizinin senaryosunu Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak kaleme alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler