Meleklerin Aşkı 3. bölüm fragmanı izle

Meleklerin Aşkı 3. bölümüyle ekranlara gelecek. Show Tv'nin yeni dizisinde neler oldu? Darısı Başımıza 3.bölüm fragmanı yayınlandı. İşte detaylar

Meleklerin Aşkı 3. bölüm fragmanı izle

SHOW TV'de yayın hayatına başlayan Meleklerin Aşkı 2.bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen dizi Meleklerin Aşkı 3.bölüm fragmanı yayınlandı.

Meleklerin Aşkı 2. bölümde neler oldu?

Yağmur, Deniz’le birlikte yakalanmış, Melek’i kendine âşık etme planı daha başlamadan bitme noktasına gelmiştir. Bu yüzden Melek’e bir an önce gerçekleri anlatmalıdır. Fakat bir sorun vardır ki, gerçekleri o da bilmemektedir. Çünkü geceye dair hiçbir şey hatırlamamaktadır. O gece yaşananları bilen tek bir kişi vardır, o da Deniz’dir. Deniz de gerçekleri menfaatleri doğrultusunda maniple edecektir. Yağmur’un kendisi bile Deniz’le sevgili olduğuna nerdeyse inanacaktır. Yağmur bu duruma daha fazla dayanamaz. Şartları lehine çevirmek için harekete geçecektir ki Rukiye’nin verdiği akılla, işlerin iyiden iyiye sarpa sarmasına neden olur. Yağmur, yine bir yanlış anlamanın ve entrikanın içine düşmüştür. Yağmur bu badireyi de atlatır. Tüm yanlış anlaşılmalardan, Deniz’in ahtapot gibi saran kollarından nihayet kurtulmuştur. Artık herkes Yağmur’la Deniz’in sevgili olmadığına emindir. Evde şimdilik sular durulmuşsa da Necmettin ikna olmamıştır. Evinin koridorlarında yaşanan trafiğe el koymaya karar verir. Kapalı kapılar ardında yaşananları ortaya çıkaracaktır. Bunun için de eve gizli kamera taktırır. Tabii ki bunun ilk kurbanı da Yağmur olur. Yağmur, kameralara ve Necmettin’e öyle bir şekilde yakalanır ki artık ne yapsa da kendini aklamayı başaramayacaktır.

Meleklerin Aşkı 1.bölüm özeti

Yağmur, kendisini evlat edinen Hadiye’nin tüm itirazlarına rağmen huzurevinde gönüllü olarak çalışmakta ve orda yaşamaktadır. Çünkü huzurevi sakinlerine gönülden bağlıdır. Özellikle de Rukiye’ye. Rukiye’nin aksi, inatçı ve isyankâr hallerinin tek sakinleştiricisi bir doz Yağmur’dur. Demir Lady Rukiye, Yağmur’u görünce adeta bir pamuk prensese dönüşür. Bu pamuk prenses sayesinde Yağmur, hayatını değiştirecek olan Melek’le tanışır. Yağmur’un karşısına birdenbire çıkan bu Melek, yine aynı hızla kaybolmak üzeredir. Çünkü Rukiye, huzurevinde çıkardığı büyük faciadan dolayı kovulmuştur. Büyük kızının ve damadının evine taşınacaktır. Yağmur, hem kadim dostundan, hem de hayatında birdenbire beliriveren Melek’ten olacaktır. Fakat Rukiye, duruma el koyar. Yağmur’la Melek’i aynı çatı altında buluşturacaktır. Bunun yolu da damadı Necmettin’i iknadan geçmektedir. Rukiye, zehir gibi aklıyla Necmettin’i ikna eder. Yağmur artık Necmettin’in evinin bakıcısı, yardımcısı, eli- ayağıdır. Yağmur’un elinden her iş gelmektedir. Yemek yapar, çocukların saçlarını tarar, evi temizler, Rukiye’nin ilaç saatini takip eder. Adeta bir İsveç çakısı, adeta bir süper kahramandır. Kısa zamanda ailenin tüm fertlerinin gözbebeği olur. Tabii ki sadece ailenin değil. Melek’in yakın arkadaşı Deniz’in de kalbini fethetmiştir. Yağmur, bir yolunu bulup Melek’le baş başa kalmaya çalıştığında, Melek’le yakınlaşacağı anlarda Deniz parazit yapmakta, kendini Yağmur’a göstermeye çalışmaktadır. Deniz, Yağmur’dan; Yağmur’sa Melek’ten bir işaret beklemektedir. Yağmur’un umutlarının tükendiği bir gecede, Melek’ten beklediği işaret nihayet gelmiş, genç aşık nihayet Melek’e açılacak ortamı yakalamıştır. Fakat hem kaderin cilvesi, hem Yağmur’un saflığı hem de Deniz’in fettanlığı bir araya gelince o gece, Yağmur’un hayallerinin tam tersi şekilde sonlanır. Yağmur, Melek’in gözüne girme fırsatı bile bulamadan Melek’in gözünden öyle bir hızla düşmüştür ki bunu düzeltebilmesi nerdeyse imkânsızdır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv