Mehmed Bir Cihan Fatihi 6. bölümde final yapıyor!

Mehmed Bir Cihan Fatihi 6. bölümüyle ekranlara veda ediyor. Kenan İmirzalioğlu'nun dizisi reytinglere yenik düştü.

Mehmed Bir Cihan Fatihi 6. bölümde final yapıyor!

Kanal D ekranlarında büyük umutlarla yayın hayatına başlayan Mehmed Bir Cihan Fatihi'nin ömrü kısa oldu. Fatih Sultan Mehmed'in hayatını konu eden dizi henüz 6. bölümünde final yapmak zorunda kaldı.  Kenan İmirzalioğlu'nun başrolde yer aldığı dizi beklenen ilgiyi göremeyince reytinglerde hayal kırıklığı yarattı. Bu gelişme üzerine kanal dizinin fişini çeti. Dizi gelecek hafta yayınlanacak 6. bölümde final yapacak.

Mehmed Bir Cihan Fatihi final bölümü fragmanı

Bizans İmparatorluğu, Mehmed'e karşı önlem almaya çalışıyor; Mehmed, Konstantiniyye hayali için harekete geçiyor! Sultan Mehmed Han, Konstantiniyye hayali için hamlelerine devam eder. Bizans İmparatoru Konstantinos, Çandarlı Halil Paşa ve İshak Paşa'dan gizli yürüttüğü planı, tam istediği gibi devam eder. Şehzade Orhan ise Konstantinos ile iş birliği yapmanın eşiğindedir. Mehmed'in yükselişi, herkesi tedirgin eder. 

Öte yandan Eleni'nin, Mehmed'in yanında oluşu Bizans İmparatorluğu'nun tepkisini çeker. Eleni'nin, kendilerine karşı Mehmed'e yardım ettiğini düşünürler. Eleni'yi köşeye sıkıştırabilmek için Evdokya görevlendirilir. Eleni ile Mehmed'in iş birliği, Melike Hatun'u da rahatsız etmeye devam eder. Leyla Hatun ise Beyazıd'ın hedef haline geldiğini öğrenir. Saraydaki tehlikeler giderek artarken, Konstantinos ise Mehmed'in kara bir haber alacağını ifade eder.

Mehmet Bir Cihan Fatihi 5. bölüm özeti

Zağanos Paşa, sakladığı sırrın Mehmed tarafından keşfedilmesi endişesiyle son bir hamle yapar. Ama, bu hamle onu Çandarlı Halil Paşa’nın eline düşürecektir. Bu esnada Konstantiniyye’den, Mara Hatun’la ilgili gelen haber Sultan Mehmed’i harekete geçmeye zorlar. Sultan Mehmed ve İmparator Konstantinos tekrar karşı karşıya geleceklerdir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler