Mehmed Bir Cihan Fatihi 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Mehmed Bir Cihan Fatihi 2. bölümüyle ekranlara geldi. Mehmed Bir Cihan Fatihi 3. bölüm fragmanı da yayınlandı

Mehmed Bir Cihan Fatihi 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan Mehmed Bir Cihan Fatihi 2. bölümüyle izleyiciyle buluştu. İlk bölümüyle hem beğenilen hem de eleştirilen dizide bu hafta Mehmed tahta çıkıyor... Mehmed Bir Cihan Fatihi 3. bölüm fragmanı da yayınlandı. 

Mehmed Bir Cihan Fatihi 2. bölüm özeti

Mehmed, yıllar önce tahttan indirildiği şehre bir kez daha Sultan olmaya gelmiştir. Edirne’de geçirdiği çocukluk yıllarına ait anılar bir karabasan gibi üzerine çöker. Bunun müsebbibi olarak gördüğü Çandarlı hakkında ne hüküm vereceğini düşünürken bir yandan da tahtta hak iddia eden Şehzade Orhan’ın peşine düşer. Orhan, Bizans toprağına sığınınca bütün dengeler değişir. Osmanlı’yla Bizans savaşın eşiğine gelirken, Sultan Mehmed’in vereceği karar tarihin seyrini değiştirecektir.

Mehmed Bir Cihan Fatihi 1. bölüm özeti

Şehzade Mehmed, babası Murad Han’ın vefatından sonra tahta çıkmak üzere Manisa’dan, Edirne’ye yola çıkar. Tahtın bir diğer adayı olan Şehzade Orhan ise bu sırada Konstantiniyye’dedir. İmparator Konstantinos, Şehzade Orhan’ı Osmanlı’nın başına geçirmek ister ve Edirne’ye gönderme kararı alır. Edirne’de onları bekleyen Çandarlı Halil Paşa’nın taht mücadelesinde kimi destekleyeceği Osmanlı’da yeni bir dönemin başlamasına yol açacaktır.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv