Masumlar Apartmanı 6. Bölüm Ön izleme Fragmanı Yayınlandı!

TRT 1'in başarılı dizisi Masumlar Apartmanı'nın 6. bölüm ön izleme fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Masumlar Apartmanı 6. Bölüm Ön izleme Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nın 6. bölüm ön izleme fragmanı yayınlandı. Seyircileri yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

MASUMLAR APARTMANI 6. BÖLÜM ÖN İZLEME FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE MASUMLAR APARTMANI 5. BÖLÜM ÖZETİ...

Memduh’la yaşadığı kavga sonrası Han’dan destek bekleyen Safiye hüsrana uğradı. Yaşanan kriz, İnci’yi evliliklerini duyurma fikrinden vazgeçirdi.

Esat’ın Esra ile evlendiğini sanan Gülben, derin acılar içindeydi ancak dertleşecek kimsesi yoktu. Ege’nin atacağı bir adım İnci ve Memduh’u zor durumda bıraktı.

Han kardeşleriyle paylaşamadığı mutluluğunu babasıyla paylaştı. Ancak Hikmet hafıza sorunu yaşamaktaydı. Han bir günlüğüne de olsa, her şeyden uzakta bir balayı tatili yapmak istese de evde yaşanacak bir sorun yüzünden acilen dönmek zorunda kaldılar. Hikmet Safiye ve Gülben’e Han’ın evlendiğini söyledi. Safiye’nin dünyası başına yıkıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv