Masumlar Apartmanı 1. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun "Madalyonun İçi" romanındaki gerçek hayat hikayelerinden esinlenerek hazırlanan, TRT 1 'in merakla beklenilen dizisi Masumlar Apartmanı'nın 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni diziye dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Masumlar Apartmanı 1. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların yeni dizisi Masumlar Apartmanı'nın 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircileri nasıl bir dizi bekleyecek? İşte yeni diziye dair tüm detaylar...

MASUMLAR APARTMANI 1. BÖLÜM FRAGMANI

DİZİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Masumlar Apartmanı 15 Eylül Salı günü TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

DİZİNİN KONUSU NEDİR?

Safiye (Ezgi Mola) ve Gülben (Merve Dizdar) yaşamı takıntılarla dolu iki kız kardeştir. Kardeşleri Han (Birkan Sokullu) ise hasta babalarının da bulunduğu bu aileyle dünya arasındaki tek gerçek bağlantıdır. Han'ın tüm hayat amacı iş ve ev arasında mekik dokuyarak bu aileyi ayakta tutmaktır. Ancak Han'ın dünyası İnci'yi (Farah Zeynep Abdullah) gördüğü anda değişecek, aşk; Han'ı ilk defa kendi mutluluğunun peşinden koşturacaktır. Her günü diken üstünde geçiren Derenoğlu ailesi, İnci'nin gelişiyle birlikte daha da kontrolden çıkacaktır.

DİZİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER YER ALACAK?

Masumlar Apartmanı dizisinin oyuncu kadrosunda; Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Ezgi Mola, Merve Dizdar gibi isimler yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv