Masterchef Türkiye 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenlerini her akşamı Tv8 ekranlarının başına kitleyen Masterchef Türkiye'nin 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragman ise izleyenlerini heyecanlandırdı. İşte o fragman...

Masterchef Türkiye 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

23 Temmuz tarihli bölümünde üçlü düeollaları başlayan MasterChef'in ilk turunda yarışmacılar pastırmalı humus yapmak için karşı karşıya geldi. En az başarılı pastırmalı humusu yapan isimler Yana Coşkun ve Merve oldu.

MasterChef'in ikinci turunda ise yarışmacılar asma yaprağında barbunu 40 dakikada pişirmeye çalıştı. İkinci turda elenen isimler, Enis ve Murat oldu, Barbaros ise bir üst tura çıktı.

Üçüncü eleme turunda ise, yarışmacılar en iyi sufleyi yapmak için mücadele etti. Brezilyalı Walison Fonseca yaptığı sufleyle adını final turuna yazdırdı. 4 peynirli Gnocchi yemeği için karşı karşıya gelen yarışmacılardan, Yurdagül Can elenerek hayallerine veda etti.

Ekranların en lezzetli yarışması Masterchef Türkiye'nin 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircileri bu hafta neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

MASTERCHEF TÜRKİYE 8. BÖLÜM FRAGMANI

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler