Maraşlı 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların merakla takip edilen dizisi Maraşlı'nın 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Maraşlı 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenlerini her hafta pazartesi akşamı ATV ekranlarının başına kitleyen Maraşlı dizisinin 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircileri yeni bölümde neler bekliyor? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

MARAŞLI 12. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE MARAŞLI 11. BÖLÜM ÖZETİ...

Yaralanan Mahur'u hastaneye yetiştiren Maraşlı, bu yaşananlardan sonra Mahur'dan uzak durmaya çalışır. İyileşen Mahur, ayaklanır ve Maraşlı'nınn yanına gider ancak ondan beklediği ilgiyi göremez. Oysa Maraşlı'nın ondan uzak durmasının tek amacı Mahur'un daha fazla zarar görmemesidir. 

Öte yandan Mahur'a belli etmese de kendi içerisinde beslediği aşkı bastırmaya çalışır. Çözüm olarak ise kızını da alarak başka bir eve taşınır. Ancak Mahur, aşkını bulmak için yola koyulur ve sonunda bulur. Maraşlı'nın kapısına büyük bir heyecanla giden Mahur, gördüğü manzara karşısında neye uğradığını şaşırır. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv