Mahkum 7. bölüm fragmanı yayında! Fırat, Barış'ı hatırladı...

Mahkum 6. bölümü ile ekranlara gelirken heyecan yine doruktaydı. Mahkum 7 . bölüm fragmanı da çıktı. İşte detaylar

Mahkum 7. bölüm fragmanı yayında! Fırat, Barış'ı hatırladı...

FOX'ta ekranlara gelen Mahkum 6. bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıktı. Heyecan dolu bölümda Fırat gerçekleri daha net hatırlamaya başladı. Bölümün ardından Mahkum 7. bölüm Fragmanı da yayınlandı. 

MAHKUM 7. BÖLÜM FRAGMANI

Fırat, cinayetin ayrıntılarını hatırlamaya başlarken Barış'ı bir anda karşısında bulmuştu. Yeni bölümde Fırat, Barış'a onu hatırldığının mesajını veriyor. Hücrede duvara yazdığı bir yazıyla Barış'a mesajı veren Fırat'ın mesajı yerini buluyor. Barış "Demek beni hatırladın " diyor. Ardından yüz yüze geldiklerinde Fırat Barış'a "Bu oyun bitti" diyor. Diğer taraftan Barış'ın babası gerçekleri öğreniyor ve eşine de anlatarak "O çok sevdiğin Barış, kardeşini öldürdü ve Savaş'ın yerine geçti. Savaş'ın katili Barış ifadelerini kullanıyor. Diğer taraftan Sasha harekete geçiyor. Son olarak Barış hapishanede duş aldığı sırada Savaş elinde bir cam parçasıyla kapıda beliriyor...

Mahkum 7. bölüm fragmanı yayında! Fırat, Barış'ı hatırladı...

MAHKUM 6. BÖLÜM ÖZETİ

Kaza yapan Büge, olayın şokundayken yardımına Barış yetişir. Sevdiği kadının hapse girmesine gönlü el vermez. Büge’nin suçunu üstlenir. Fakat bir taşla iki kuş vurma niyetindedir. Bağlantılarını kullanıp Fırat’ın koğuşuna yerleşmeye karar verir. Dört duvar arasında kalıp, Fırat’ın neler hatırlayıp hatırlamadığını öğrenmenin peşine düşecektir. Nazlı’nın yaşadığını öğrenip yeniden umutlanan Fırat; cinayet gecesi ile ilgili kilit bir an daha hatırlar. Bir yandan hafızasının sınırlarını zorlayıp, bir yandan kızına ulaşmalıdır. Nazlı’ya giden yol, gizemi çözülemeyen Ali’den geçer. Fırat’a en büyük yardım yine Cemre’den gelecektir. İki düşman, ilk defa aynı çatının altındadır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv