Leke Dizisinin 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Sevilen dizi Leke' nin 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte tüm detaylar...

Leke Dizisinin 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyicisini her hafta salı günü ekran başına kitleyen Leke dizisinin 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin izleyicisini yeni bölümde neler bekliyor? İşte Leke 3. Bölüm Fragmanı...

LEKE 3. BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI

Cem, Yasemin'i yüzüstü bıraktığı için Ekber'den sarsıcı sözler iştiyor. Duygularıyla bir türlü yüzleşemeyen Cem'e bir darbe de Yaseminden geliyor. Cem'in işyerine giden Yasemin kardeşi ve kendisinden uzak durmasını söylüyor. Cem özür dilemek için Yasemin'in kapısını çalıyor. Birkan, Cem'i görünce öfkeden deliriyor.

LEKE 2. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE SON BÖLÜM ÖZETİ

Cem, Arda'yı kurtarsa da iki kardeşin arasındaki buzlar erimez. Arda'nın ağabeyi Cem'e duyduğu öfkesinin arkasında ne vardır?

Birkan, Yasemin'i nezaretten çıkarır. Yasemin sürpriz bir şekilde serbest kalmıştır fakat içinde Murat'ın ameliyat parası olan çantası kayıptır. Yasemin, ameliyat olacağı için tarifsiz mutluluk yaşayan Murat'a, ameliyat olamayacağını söyleyebilecek midir?

Arda artık annesi Belkıs'la yaşamaya başlamıştır. Haberi alan Cem yıkılır. Cem, Arda'nın kararına karşı çıkacak mıdır?

Cem, Yasemin'i tanıdıkça ondan etkilenmeye başlar. Cem kendini aşka teslim edecek midir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler