La Case De Papel konusu, oyuncuları ve hakkındaki her şey...

Sevilen dizilerden olan La case de papel konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? İşte detaylar...

La Case De Papel konusu, oyuncuları ve hakkındaki her şey...

La casa de papel,uluslararası ismi: Money Heist, Türkçe ismi ise Kağıt Ev'dir.  Álex Pina tarafından İspanya'daki Antena 3 kanalı için var olan bir soygun dizisidir.  Türü; dram,korku ve soygundur. Açılış müziği; "My Life is Going On" 'dur.

 Dizi, 2 Mayıs 2017'de ilk kez yayınlanmış, 23 Kasım 2017'de sona ermiştir.  Úrsula Corberó, Paco Tous ve Alba Flores gibi oyuncular oynamaktadır.

İki sezondan oluşan dizinin ilk sezonunun süreleri yeniden düzenlenerek 9 bölümden 13 bölüme çıkartılmıştır ve 25 Aralık 2017'de Netflix'e dahil edilmiştir.

Dizinin 3.sezonu 19 Temmuz 2019 tarihinde yayınlanacaktır.

La Case De Papel'de bir soygun hikayesi anlatmaktadır. Soygunun başında Profesör lakaplı biri İspanya Kraliyet Darphanesi'ni soymak için ekibini toplarlar. Profesör her biri ayrı alanında ün yapmış kişileri bir araya getirir. Sonrasında ise beş ay boyunca bir eve kapanarak, her ihtimali hesaba katarak, ek planlar yaparak kusursuz soygunu planını yaparlar. 5 ayın bitmesinden sonra planı devreye giriyor ve soygun başlıyor. Plan yapılır ama hayatın içerisinde planlamadıkları ayrıntılar ile karşı karşıya gelirler.

La Case De Papel'in her detayında ayrı bir gizem yer alıyor. Gizem dizinin 8 ana karakterinin adlarına kadar yansımış ve gerçek adları yerine şehir isimlerini kullanıyorlar.

DİZİDE YER ALAN KARAKTERLER:

Profesör; Planı uygulamak için her detay üzerinde çalışmış ve koordinasyon yeteneği ile dikkat çekiyor.

Tokyo; Azılı bir hırsız ve hayatında 15 soyguna katılmış. Aynı zamanda da dizide aşk ilişkileri ile de damga vuruyor. Ayrıca dizinin hikayesini hep onun ağzından dinliyoruz.

Rio; Dizinin asi çocuğunu canladıran Rio, 6 yaşından beri kod yazan bir bilgisayar uzmanı. Sevdiği insanları hayatının merkezini alıyor.

Moskova; Hayatınında ailesinin önemi büyük ama ailesi istediği gibi olmayınca en büyük varlığı olan oğlu için her şeyi yapıyor.

Denver / Moskova'nın oğlu; Hafif saf bir yapısını yanı sıra samimiyetiyle kendini sevdiriyor. Karaktere can veren Jaime Lorente mükemmel bir oyunculuk sergiliyor.

Berlin; Soygunun içerdeki beyni olan aynı zamanda liderlik özelliği ile dikkat çekerken Berlin'in tecrübeleri ile de sakin kalmayı başarabiliyor.

Nairobi; Dizinin bir diğer kadın karakteri ve dengesiz ama eğlenceli tavırları ile adından söz ettiriyor. Dram dolu hikayesi ile de izleyiciyi hüzünlendiriyor.

Helsinki ve Oslo; iki Sırp kuzen olarak dizide yer alıyorlar. Kendilerini verilen görevlere adıyorlar.

DİZİNİN OYUNCULARI:

Úrsula Corberó / Tokyo / (Silene Oliveira)
Itziar Ituño /  Raquel Murillo / (Davadan sorumlu bir müfettiş)
Álvaro Morte / Profesör  / (Sergio Marquina - Takımın lideri)
Paco Tous / Moskova  / ( Agustin Ramos-  Denver'in babası)
Pedro Alonso  / Berlin  / ( Takımın kaptanı)
Alba Flores / Nairobi  / (Ágata Jiménez)
Miguel Herrán /  Rio  / (Aníbal Cortés)
Jaime Lorente / Denver /  (Moskova'nın oğlu)
Darko Peric  / Helsinki  / (Yashin Dasáye - Oslo'nun kuzeni)
Roberto Garcia Ruiz/  Oslo /  ( Helsinki'nin kuzeni)
Kiti Mánver / Mariví Fuentes  /  (Raquel'in annesi)
Enrique Arce  /  Arturo Román / (Soyulan darphanenin müdürü)
María Pedraza  /  Alison Parker /  ( Büyükelçi'nin kızı)
Esther Acebo  7  Mónica Gaztambide  /  ( Arturo Román'ın sekreteri)


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv