La Casa de Papel ne zaman başlıyor? La Casa de Papel hangi kanalda?

Dünyaca ünlü dizi La Casa de Papel'in yeni sezonu merakla bekleniyor. La Casa de Papel'in yeni sezonu ne zaman yayınlanacak, hangi kanalda olacak? İşte detaylar

La Casa de Papel ne zaman başlıyor? La Casa de Papel hangi kanalda?

Türkiye'de ve dünyada büyük bir hayran ktlesi olan La Casa de Papel'in 3. sezonu büyük merakla bekleniyordu. Önceki gece İspanya'da galası gerçekleştirilen dizinin fragmanı ve yayın tarihi açıklandı.

LA CASA DE PAPEL NE ZAMAN YAYINLANACAK

İspanyol yapımı olan La Casa de Papel'in yeni sezonu 19 Temmuz Cuma günü yayınlanacak. Büyük merakla heyecan verici dizi Netflix'te yayınlanacak.

LA CASA DE PAPEL FRAGMANI

Yeni sezonda yeni maceraların olacağı dizinin kadrosu da yeni isimlerle güçlendirildi. Yeni sezonda., İspanya'da gerçekleştirilen darphane soygununun ardından büyük bir meblağ ile yeni hayatlarına başlayan ekip, yeni bir organizasyon için tekrar toplanışının hikayesi anlatılacak. La Casa De Papel'e 3 yeni karakter dahil oldu.  Geçen sezon polis Raquel Murillo olarak rol alan Itziar Ituno ve yeni katılan karakterlere de şehir isimleri verildi.

YENİ KATILANLAR OYUNCULAR

Rodrigo de la Serna - Palermo

Luka Peros - Marsilya

Hovik Keuchkerian - Bogota

Itziar Ituno (Eski sezonlarda polis Raquel Murillo) - Lizbon

La Casa de Papel ne zaman başlıyor? La Casa de Papel hangi kanalda?

GEÇEN SEZONDAN DEVAM EDEN OYUNCULAR

Alvaro Morte - El Profesor

Ursula Corbero - Tokyo

Miguel Herrán - Rio

Pedro Alonso - Berlin

Darko Peric - Helsinki

Jaime Lorente - Denver

Esther Acebo - Stockholm

Alba Flores - Nairobi

LA CASA DE PAPEL HAKKINDA
La Casa De Papel Álex Pina tarafından İspanya'daki Antena 3 kanalı için yaratılan bir soygun dizisi. 2 parça halinde yayınlanan tek sezonluk bir dizidir. 2 Mayıs 2017'de ilk kez yayınlanmış, 23 Kasım 2017'de sona ermiştir. Úrsula Corberó, Paco Tous ve Alba Flores gibi oyuncular oynamaktadır. İki sezondan oluşan dizinin ilk sezonunun süreleri yeniden düzenlenerek 9 bölümden 13 bölüme çıkartılmıştır ve 25 Aralık 2017'de Netflix'e eklenmiştir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv