Kuzgun 14. bölüm fragmanı çıktı mı?

Kuzgun 13. bölüm ile izleyicilerinin karşısına çıktı. Dizide neler oldu, Kuzgun 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar

Kuzgun 14. bölüm fragmanı çıktı mı?

Star TV'de ekranlara gelen Kuzgun 13. bölümü ile izleyicileriyle buluştu. Kısa sürede önemli bir hayan kitlesine ulaşan dizi yine herkesi ekran başına topladı. Kuzgun 14. bölüm fragmanı ise henüz çıkmadı.Yayınlandoığında burada olacak.

Kuzgun 13. bölüm özeti

Baygın haldeki Kuzgun ve Dila, kendilerine geldiklerinde polisler de Bora’nın evine gelmiştir. Ortada, açıklaması hem Kuzgun hem de Dila için çok zor ve şaşırtıcı bir durum vardır. Emniyete götürüldüklerinde Kuzgun, Kudret ile ilk kez karşı karşıya gelir. Öte yandan Bora’nın öldürülmeden önce Dila’nın ihaneti ve büyük sırrıyla ilgili sözleri Kuzgun’un aklına takılmışken, Kartal da, Kuzgun’un arabasındaki takip cihazını bulur. Kuzgun’un içine Dila’yla ilgili büyük bir şüphe de düşer. Hainin kim olduğunu öğrenmek için bir oyun kurar. Öte yandan Kuzgun, Dila’nın kendisine doğum gününde verdiği “karışık kaset”i aylar sonra ilk kez dinler. Kuzgun ve Dila’yı en derin acılarının ve yaralarının açılacağı çok zorlu bir yüzleşme beklemektedir. Öte yandan Rıfat’ın temyiz duruşma tarihi belli olur. Bu gelişme, Kuzgun ile Dila arasında mayınlı bir bölge gibi durur. En ufak bir yanlış adımda, aşklarında geri dönüşü olmayan yaralara gebedir. Şüphelerin, yüzleşmelerin, varlığını koruyan sırların gölgesinde, Dila’nın doğum günü tarihi gelir. Kuzgun, Dila’ya çok özel bir doğum günü sürprizi hazırlar. O gece Kuzgun ile Dila asla unutamayacağı bir gece yaşayacaktır. Kuzgun’un Dila’dan tek isteği, Dila’ya güvenmektir. Dila da sadece bu aşkta kaybolmayı istemektedir. Ancak hayallerle, gerçekler arasındaki uçurum yeni günle birlikte kendini gösterir. Kuzgun’dan gizli Kudret’le işbirliği yapan Dila, Behram’la ilgili çok değerli bir bilgi edinir. Dila’nın önünde şimdi, ya Kuzgun’un yanında yer alma şansı vardır ya da Kuzgun’a ihanet etme pahasına, babasının özgürlüğüne, ailesinin temiz bir hayata kavuşacağı keskin bir yol ayrımı vardır.

Kuzgun 12. bölüm özeti

Kuzgun’un Behram Adıvar’ın torunu olduğunun ortaya çıkması, Kuzgun’u da Kudret’in asıl hedefi haline getirir.Babasının hayatta olup olmadığı konusunda kesin bir bilgiye sahip olamayan Kuzgun, Bora’yla bir pazarlık yapar ancak bir şartı vardır. Öte yandan Bora, Teo’yu Kartal’ın öldürdüğünü öğrenir ve acımasız bir intikam planı yapar. Kartal’ın ölümle yüz yüze gelmesi artık an meselesidir. Kuzgun’un Behram’ın yerini alacak bir veliaht olduğuna inanmak istemeyen Dila, Kuzgun’u adım adım takip eder. Bu sırada, Kuzgun’un da içerisinde bulunduğu karanlık dünyada bütün dengelerini değiştirecek büyük bir patlam yaşanır. Kuzgun, ailesinin güvenliği için birkaç gün Meryem’de kalmaya karar verir. Dila’ya da birlikte gitmeyi teklif eder. Meryem, Kuzgun, Kumru ve Kartal yıllar sonra yeniden bir aradadır. Kuzgun için baba evinde duygusal anlamı çok büyük anlar yaşanacaktır. Meryem ile Dila arasında da yeni bir yüzleşme yaşanır. O sırada Kumru, Dila’nın ailesine yaptığı ihanetini öğrenir. Kuzgun ve Dila ilk kez o gece aynı yatakta yatarlar. Aralarındaki duvarlara, sırlara ve Kuzgun’un intikam isteğine rağmen, Dila ile Kuzgun’un birbirlerine duydukları derin aşk her geçen gün karşı konulması daha imkansız hale gelmeye başlar. Dila, Bora’nın Kuzgun’la ilgili tehlikeli bir planı olduğunu hissedince, Bora’nın karşısına çıkar. Ancak Bora’nın planları Kuzgun’la sınırlı değildir. Bora, korkutucu yüzünü ilk kez Dila’ya da gösterir. Dila, Bora’nın fiziki tehdidi altındayken, Kuzgun da hem Kartal’ın hayatı hem de kendi hayatı üstünden ölümcülbir komployla karşı karşıyadır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler