Kuzey Yıldızı İlk Aşk 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların sevilen dizilerinden olan Kuzey Yıldızı İlk Aşk' ın 9. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyicileriyle her cumartesi akşamı Show Tv ekranlarında buluşan Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın 9. bölüm fragmanı yayınladı. Seyircilerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 9. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE 8. BÖLÜM ÖZETİ...

Kuzey, Yıldız'a aşık olmadığını bir kez daha dile getirmiş, bu sefer işi büyütmüş bunu resmen dağa taşa haykırmıştır. Ama tahmin etmediği bir şey vardır. Yıldız, öyle bir şey yapar ki, hayatında belki de ilk defa Kuzey'i bu kadar şaşırtmayı başarır. Kuzey'in hamlesi, tam anlamıyla ters tepmiştir. Birden kendini hedef tahtasında bulur.  Yıldız'ın aklı, artık başına gelmiş, artık Kuzeyle olan ilişkisindeki dengeleri değiştirmiştir. Bunda tabi ki en yakınlarının payı büyüktür. Kadıoğulları, nerdeyse ailecek bu uğurda seferber olmuşlardır.

Kuzey, hayatında hiç yaşamadığı bir durumun içindedir. Yıldız, bunun tadını çıkarır. Kuzey, bir yandan yabancısı olduğu bu denklemde kendine yer bulmaya çalışırken bir yandan belalısı kızlarıyla ve ablasıyla uğraşır. Bir tarafta aşk acısı çeken kızları, bir tarafta aşkından ne yapacağını şaşıran ablası, Kuzey'i delirme noktasına getirir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler