Kuzey Yıldızı İlk Aşk 35. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların sevilen Karadeniz dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın 35. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair detaylar yer aldı. İşte o fragman...

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 35. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenleriyle her cumartesi akşamı Show Tv ekranlarında buluşan başarılı dizi Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın 35. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircileri yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 35. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE KUZEY YILDIZI İLK AŞK 34. BÖLÜM ÖZETİ...

Kuzey, kazadan Işıl'ın yardımıyla kıl payı kurtuldu. Önüne çıkan ve onu öldürmeye çalışan kişinin kim olduğuna dair hiçbir fikri yoktu. Kuzey, yaşadığı bu felaketten kurtulur kurtulmaz soluğu yine mavişinin yanında aldı ancak bu sefer tek değildi. Kazadan kurtulmasına yardımcı olan Işıl'la birlikte Yıldız'ın çalıştığı restorana gitti. Kuzey'i karşısında bir başkasıyla gören Yıldız kıskançlık krizine girdi. Sefer, Nahide, Kamer, Poyraz ve Pembe ekibi hazineye kavuşsa da bu sefer altınları nerede saklayacağız derdine düştü.

Nahide ve Pembe, altınlara gözcülük yapmak için mücadele etti. Sefer ise gördüğü kabusun etkisiyle altınların lanetli olduğuna inanarak, sahibine geri vermeye karar verdi ancak Nahide ve Pembe'nin gözetimdeki altınları almak hiç kolay değildi. Bunun için plan yapan Sefer, altınları almanın bir yolunu buldu. Altınları alıp tam kaçacağı sırada ise karşısına Poyraz ve Kamer çıktı. Poyraz ve Sefer arasında yaşanan kavgada Kamer, altınları alıp Yaşar ve Sefer'e götürdü. Bulut ise Kuzey'e karşı kurduğu tuzakla amacına ulaşamasa da Yıldız için her yolu denemeye devam ediyordu. Bulut, Yıldız ve Bahar'la beraber kumsala inip tam Kuzey'in karşısında piknik yaptı. Yıldız ile Bulut'un samimiyetini gören Kuzey çıldırdı. İki inatçı aşığın birbirini kıskandırma çabaları ekran başındakilere eğlenceli anlar yaşatırken finalde Şule'nin gelmesi gerilimi yine artırdı. Söylediği ağır sözler en sonunda Yıldız'ı çileden çıkardı. Şule'yi denizin dibine iten Yıldız'ın "Yeter!" diye haykırışı tüm Ordu'da yankılandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv