Kuzey Yıldızı İlk Aşk 25. Bölüm 2.Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların sevilen Karadeniz dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın 25. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair detaylar yer aldı. İşte o fragman...

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 25. Bölüm 2.Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenleriyle her hafta cumartesi akşamı Show Tv ekranlarında buluşan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin 25. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Seyircileri yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 25. BÖLÜM 2. FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE KUZEY YILDIZI İLK AŞK 24. BÖLÜM ÖZETİ...

Yıldız, Kuzey’in gözünün önünde yirmi yıllık emeğini, geçmişini, her şeyini yakmıştır. İçi kan ağlasa da bunu yapmaktan başka çaresi yoktur. Çünkü Kuzey, bu aşkın bittiğine başka türlü inanmayacaktır. Nitekim öyle de olur. Kuzey, yüzleştiği acıyla birlikte ağır bir depresyona girer. Yıldız’ın da durumu ondan farksız değildir. İki aşık, depresyonlarının doruklarındayken Yıldız tutuklanır. Kuzey’in depresyonuna bir süre ara verip Yıldız’ı kurtarması gerekmektedir.

Kuzey, Yıldız’ın başına gelenlerden dolayı suçluluk hissetmektedir. O yüzden ne olursa olsun onu özgürlüğüne kavuşturacaktır, bunun için yapmayacağı şey yoktur. Ne olursa olsun Yıldız’ın masumiyetini ispatlayacaktır.  Yıldız ilk duruşmada beraat eder. Fakat Kuzey'in yüzüne bakmaz. Artık Kuzey'e dönmeye hiç niyeti yoktur. Kuzey, Yıldız’la arasına giren tüm engelleri tek tek kaldırmaya yemin etmiştir. Fakat Yıldız’ın da kararından dönmeye niyeti yoktur.  Asıl bombayı Şule patlatır. İkilinin aylardır bekledikleri boşanmayı sonunda kabul etmiştir fakat bunu ikilinin arası bozulduktan sonra söylemiştir. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv