Kuzey Yıldızı İlk Aşk 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların sevilen Karadeniz dizilerinden olan Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın 22. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragman ise seyircilerini heyecanlandırdı. İşte o fragman...

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenlerini her hafta cumartesi akşamı Show Tv ekranlarının başına kitleyen Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın 22. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircilerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 22. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE KUZEY YILDIZI 21. BÖLÜM ÖZETİ...

Kuzey ve Sefer, başlarını büyük belaya sokmuşlardır. Onları tek başına bırakmak istemeyen Yıldız ve Nahide de dahil olduğunda işler daha da çığırından çıkar. Kuzey, özgürlüğü için gün saymakta, engelleri aşmak için ne yapacağını düşünüp durmaktadır. Kızlarla Kuzey'in tek gündemi budur.

Kapadokya kaçaklarını, memlekete döndüklerinde tabi ki hoş bir karşılama beklememektedir. Bulaştıkları belalardan kurtulduklarına sevinemeden başka dertlerle boğuşurken bulurlar kendilerini. Yıldız'ın işi bu sefer gerçekten çok zordur. Ailesinden hiç beklemediği sertlikte bir tepkiyle karşılanmıştır. Kuzey'in ise gündemi bambaşkadır. Aylardır beklediği gün gelip çatmıştır. Kuzey, sonunda özgürlüğüne kavuşacak mıdır?

Kuzey, özgürlüğü için gün saymakta, engelleri aşmak için ne yapacağını düşünüp durmaktadır. Kızlarla Kuzey'in tek gündemi budur. Sonunda akıllarına öyle bir şey gelir ki bu, tüm sorunlarını kökten çözecektir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv