Kuzey Yıldızı İlk Aşk 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların sevilen dizilerinden olan Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın 19. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragman ise dizinin seyircilerini heyecanlandırdı. İşte o fragman...

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Seyircileriyle her hafta cumartesi akşamı Show Tv ekranlarında buluşan Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın 19. bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyenlerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 19. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE KUZEY YILDIZI İLK AŞK 18. BÖLÜM ÖZETİ...

Yerde hareketsiz şekilde yatan Yıldız’ı bulan ve hastaneye yetiştiren Kuzey’in büyük bir vicdan azabı çektiği tanıtımda komaya giren Yıldız’a ne olacağı merakla bekleniyor. Aile üyelerinin Kuzey’i suçladığı anlar dikkat çekerken, yüzüğü Yıldız’ın eline takan Kuzey gözyaşlarına hakim olamıyor.

Kuzey, Yıldız'ı sınamak isterken kendi sınavına, kendisi yenik düşmüştür. Herkese, Yıldız'a olan aşkını ispat edecek, herkesin güvenini kazanacaktır. Kendisine çok güvenmektedir ama ona güvenen insan sayısı bir elin parmağını geçmez.

Yıldız, Kuzey'e olan aşkı için bu kez de ölümle burun burunadır. Yıldız'ın bu aşk için ödediği bedellerin, yaptığı fedakârlıkların sonu yoktur. Kuzey için tüm malından, mülkünden gözünü bile kırpmadan vazgeçen Yıldız, aynı fedakârlıkla canını da ortaya koymuştur. Bu zamana kadar Yıldız'a inanmayan Kuzey, şimdi vicdan azabı içindedir. Yıldız'ı kurtarmak için canını bile vermesi gerekse gözünü kırpmayacaktır ama şimdilik Yıldız için yapabileceği bir şey yoktur. Kuzey, Yıldız'dan istediği son sınavla birlikte tüm ailenin düşmanlığını geri kazanmıştır. Yıldız'ın anne ve babası, Kuzey'in en büyük düşmanlarıdır artık. Kuzey, Yıldız'ı sınamak isterken kendi sınavına, kendisi yenik düşmüştür. Herkese, Yıldız'a olan aşkını ispat edecek, herkesin güvenini kazanacaktır. Kendisine çok güvenmektedir ama ona güvenen insan sayısı bir elin parmağını geçmez. Kuzey, Yıldız'ın ailesini ikna edemeyeceğini anladığında bekleyecek ve sabredecek gücü kalmamıştır. Bir an önce Yıldız'a kavuşmak istemektedir. Bunun için gerekli olan planı yapar, gözünü karartmıştır. Ama hesap edemediği bir şey vardır. Gözünü karartan sadece Kuzey değildir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler