Kuzey Yıldızı İlk Aşk 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların sevilen Karadeniz dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın 15. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenleriyle her hafta cumartesi akşamı Show Tv ekranlarında buluşan Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın 15. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircilerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 15. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE KUZEY YILDIZI İLK AŞK 14. BÖLÜM ÖZETİ...

Yıldız ile Kuzey arasındaki gerginlik bir türlü bitmek bilmedi. Kuzey'in Yıldız'a olan güveni ve inancı yerle bir oluyor.

Yıldız'ın son isteği, bardağı taşıran son damla olmuştur. Kuzey, artık Yıldız'ın sevgisine inanmamaktadır. Yıldız, Kuzey'i güven testine tabi tutayım derken bu sınavdan geçemeyen kendisi olmuştur.

Kuzey'in Yıldız'a olan güveni ve inancı yerle bir olmuştur. Yıldız, ileri gittiğini geç de olsa fark eder ve Kuzey'in güvenini tekrar kazanmaya çalışır. Bunun için, Kuzey'in ayak izlerini takip etmeye başlar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler