Kuzey Yıldızı İlk Aşk 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların sevilen dizilerinden olan Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın 13. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyicileriyle her hafta cumartesi akşamı Show Tv ekranlarında buluşan Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın 13. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircilerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 13. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE KUZEY YILDIZI İLK AŞK 12. BÖLÜM ÖZETİ...

Yıldız ile Kuzey arasındaki sorunlar ortaya kalkmaya başlamıştır ki Yıldız kimsenin beklemediği bir şey yapar. Kuzey, Yıldız’la tekrar sevgili olmak için elinden gelen her şeyi yapar. Hastalanan Kuzey’in yardımına koşan yine Yıldız olur. 

Kuzey'in korktuğu şey başına gelmiştir; Yıldız, Şule'nin boşanmak istemediğini öğrenmek üzeredir. Yıldız'ın bunu öğrenmesi, Kuzey'e bir daha güvenmemesi anlamına gelecektir. Kuzey, bunu engellemek için elinden geleni yapacaktır. Nahide ve Sefer'in destek gücü, yeterli olacak mıdır; şans, kimden yana olacaktır?

Kuzey'in Yıldız'ın güvenini kazanmak için attığı tüm adımlar, bir bir boşa çıksa da pes etmeye niyeti yoktur. Yıldız, yıllardır hayalini kurduğu aşkına hem bir nefes kadar yakın, hem de bir o kadar uzaktır. Sonunda kimsenin aklına gelmeyecek bir şey olur. İmkansız denen şey olmuş, aşıkların arasında engel olan buz dağı erimeye başlamıştır ki Yıldız, kimsenin beklemediği bir şey yapar. Bundan sonra aşıkların işi gerçekten çok zordur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv