Kuzey Yıldızı İlk Aşk 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Show Tv'nin başarılı dizilerinden olan Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o detaylar...

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların sevilen dizilerinden olan Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircilerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 11. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE KUZEY YILDIZI İLK AŞK 10. BÖLÜM ÖZETİ...

Şule’nin geri döndüğü bölümde Kuzey’in hala evli olduğunu öğrenen Yıldız öfkeden deliye dönüyor. Kuzey, Yıldız’ın aşkından vazgeçmezken, Şule bir kez daha Yıldız’ın karşısına çıkıyor. Şule, Kuzey ve Yıldız aşkına darbe vururken, ikilinin tekrar bir araya gelip gelemeyeceği merakla bekleniyor. Kuzey, Yıldız'ın aşkından vazgeçmezken, Şule bir kez daha Yıldız'ın karşısına çıkıyor. Evine gittiği Yıldız'ın sert tepkisiyle karşılaşan Şule'ye bir tepki de Kuzey'den geliyor. Kuzey'i teselli etmek Sefer'e düşerken Ömer, Feride'yi kaçırıyor. Yıldız'ı kaçırmak isteyen Kuzey'in “Yirmi yıllık küflü aşkına, o maviş maviş gözlerine, kırmızı kırmızı kafana el koyuyorum!” sözleri dikkat çekiyor.

Yıldız'ın yirmi yıldır hayalini kurduğu an gelip çatmış, Yıldız dünyanın en mutlu kadını olmuştur. Ama Şule'nin gelişiyle birlikte dünyası başına yıkılmıştır. Çünkü Şule sadece Kuzey'i terk edip giden, sorun teşkil etmeyecek olan bir eski eş değildir. Kuzey için ne kadar önemsiz olursa olsun Kuzey'le Şule kâğıt üzerinde hala boşanmamıştır. Kuzey'in bile nerdeyse unuttuğu bu bilgi, Yıldız'ı dumura uğratır. Bir kere daha aldatılmış, bir kere daha hevesleri yarıda kalmıştır. Yıldız'ın payına hep gözyaşı düşmektedir. Artık gerçekten her şeyden vazgeçecektir. Kuzey, Yıldız'ı ikna etmek için, Yıldız'ı kendine inandırmak için her şeyi yapar. Ama Yıldız'ın ikna olmaya niyeti yoktur.

Kuzey, bir taraftan aşkı için mücadele ederken bir taraftan Şule'yi ikna etmeye çalışır. Şule'nin şimdilik sorun çıkarmaya niyeti yoktur. Uzlaşma içinde bir ayrılıktan başka bir beklentisi yoktur. Kuzey, bu yüzden tüm enerjisini Yıldız'a yoğunlaştırır. Yıldız Nuh der, peygamber demez. Tekrar tekrar yara almaktan fazlasıyla yorulmuştur. Bu yüzden, bu duruma kesin bir son vermek için büyük bir karar verir. Peki, bu hamlesi, Kuzey'i durdurmaya yetecek midir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv