Kuzey Yıldızı İlk Aşk 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların sevilen dizilerinden olan Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenlerini her cumartesi akşamı Show Tv ekranlarına kitleyen Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircilerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 10. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE KUZEY YILDIZI İLK AŞK'IN 9. BÖLÜM ÖZETİ...

Kızların Kuzey'e düzenledikleri sürpriz doğum günü partisine gelen Yıldız'ın, “Kraliçe geri döndü!” sözleri ise dikkat çekti.

Kuzey, yine yapacağını yapmış, Yıldız'ın hayalleriyle oynamayı başarmış, onu yine derinden yaralamıştır. Ama bu kez Kuzey'in gerçekten suçu yoktur. Neler olduğunu, ne yaptığını hatırlamıyordur bile. Ancak Yıldız'ın artık kendini onaracak ne gücü vardır ne de böyle bir isteği. Kuzey defterini sonsuza dek kapatacaktır, kararlıdır. Fakat Kuzey de artık son derece kararlıdır. Ne yapıp edip Yıldız'a aşkını inandıracak, kaybolan yıllarını geri alacaktır. Yıldız'ın yıllardır beklediği an, gelip çatmıştır. Bundan sonra Kuzey, aşkı için divane olacak, biraz da o aşk acısı çekecektir. Kuzey, Yıldız'ı için dağları bile delmeye hazırdır, kendinden o kadar emindir. Kuzey, kendinden ne kadar eminse, Yıldız da o kadar kararlıdır. Bu git gelli ilişki, iki ailenin de ayarlarıyla oynamaya devam etmektedir.

Eski küsler barışsa da bu sefer yeni ayrılıklar, yeni küskünlükler gündeme gelir. Bu gidişata bir son vermek isteyen Kuzey'in kızları, herkesin bir arada olacağı, eski ve yeni küslerin barışacağı bir organizasyon düzenler. Kuzey ve Yıldız, başlamak için tam yirmi yıl bekleyen aşk hikayesine sonunda başlayacaklar mıdır?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv